Poleciła mi to moja znajoma... należą się jej przeprosiny, ponieważ podszedłem do tego olewacko myśląc, że to kolejny tani "reportażyk" okazuje się, że jest to ciekawy filmik przedstawiający w skrócie treść książki Marcina Ogdowskiego "z Afganistanu.pl"... polecam
Dla wszystkich którzy tutaj zaczną p🤬lić, że nasi "bijo sie o rope hameryki" "zabójcy" "najemnicy" od razu możecie iść się j🤬 razem z waszymi prociapapatymi poglądami
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-03-27, 0:06
konto usunięte
2013-03-27, 0:15
konto usunięte
2013-03-27, 0:22
Szkoda słów na niektórych z was. Dla was żołnierz jest bezużytecznym gównem, najemnikiem itp. bo nasz "kochany" rząd ich tam wysłał a podejrzewam, że nie mieliście kontaktu z żadną osobą, która tam była. Myślicie, że każdy jedzie tam tylko dla marnych 60tyś zł?? A nie pomyśleliście, że nikt nie rozstanie się ze służbą tylko dlatego, że chcą go wysłać do Afganistanu? bo to by było tak durne jak gdybyś pracując w tartaku nie chciał robić na pile, bo możesz uciąć sobie łapy. Pokój ich duszom a w szczególności śp. kolegom z 20BBZ.
Sytuacja podobna raz już kiedyś się zdarzyła. Pacyfikowanie powstania na San Domingo za czasów Napoleona. Bardzo podobna sytuacja. Nasi chłopcy popłynęli walczyć do dalekiego kraju na zlecenie obcego władcy, dla korzyści majątkowych obcego państwa, w wątpliwej moralnie wojnie. Zabawne, jak historia się powtarza.
konto usunięte
2013-03-27, 2:51
po co te barany tam jada...?? na zmywak niech do anglii jada a nie
pozniej trzeba jeszcze im placic rente ...bo maja jakies powojenne schizy .
I tak trzecią wojnę światową przegramy. Dziękuję dobranoc.
konto usunięte
2013-03-27, 3:18
prowadzacy siedzi jak w strefie 11 ;] tylko muchy brak ;]
konto usunięte
2013-03-27, 14:13
Rzygać mi się chce jak czytam wasze posty. W momentach takich jak ten nie dziwię się, że ten kraj prędzej czy później czeka zagłada, co więcej uważam, że na to zasługuje.