👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szron napisał/a:
Wiklinowy koszyk. [url=https://i.sadol.pl/pics/725acec463e4.jpg]Obrazek[/url
[url=https://i.sadol.pl/pics/725acec463e4.jpg]Obrazek[/url
Dzięki stary! Mam filmik na wieczór : )

jolmen13 napisał/a:
Dzięki stary! Mam filmik na wieczór : )
Tylko popcorn zrób

Apettit

Widziałem to kiedyś, ale pamiętam jak przez mgłę.
Robiło wrażenie

Teraz pewnie trąca myszą

Daj znać jak wrażenia. hehe
Pamiętam jak toto leciało w latach 90 na TOP CANAL - pirackiej warszawskiej TV. Ehh to były filmy. Zawsze nowości z VHSa. Myślę że po latach może to tylko śmieszyć.

@kaiel - "na vhs'ach na wymiance to dostałem "potwór z koszyka" ave lata 90'te"
premiera: kwiecień 1982 (świat) --------------------- Lata 90'te jak w mordę strzelił...
rafiki, też tam to widziałem. Top Canal - to była stacja.
Jak na tamte czasy to "ameryką" wiało ze szklanego ekranu że hu hu
Piowko za przypomnienie
premiera: kwiecień 1982 (świat) --------------------- Lata 90'te jak w mordę strzelił...

rafiki, też tam to widziałem. Top Canal - to była stacja.

Jak na tamte czasy to "ameryką" wiało ze szklanego ekranu że hu hu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie