Finowie też byli na liście opałowej Hitlera, więc taki z niego naziol jak z koziej dupy trąba. Pozer j🤬y i tyle.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

@up prawdziwy naziol nie zna logiki i nie wie co to sensowne myślenie. Pewnie w młodości mu ktoś głupot do głowy nap🤬lił i teraz jest jak jest. Przecież nawet w Polsce jeszcze parę lat temu można było spotkać debili którzy np chodzili z ponaszywanymi swastykami, albo podniecającymi się adolfem (kiedyś byli marginesem, a dziś są już na wymarciu, widocznie ewolucja wyparła najgłupsze elementy).

no, ale ONR zaprasza go na swoje letnie obozy wakacyjne. widocznie dla polskich nacjonalistów jest wzorem

@up ONR do banda dzieciaków bez szkoły i rozumu. I nie mówię tego na podstawie zasłyszanych czy zobaczonych w TV informacji, tylko ze znajomości kilku osób z tejże "brygady". I tak, pakuję całość do jednego wora.
i to od murzyna hahahahahahahah
podpis użytkownika
na żywo jestem brzydszy i nie noszę peleryny

obrońcy zwierząt się znaleźli, dla każdego po bananie cocojambo
sędzia kalosz
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

tak tak przyklaskujcie cz🤬chom i islamistom to bedziemy sie gibac jak p🤬lone rezusy na dywaniku kilka razy dziennie przy ryczeniu masturbującego sie do głosnika jakiesgos brudasa z brodą... :/
Ja p🤬le... Najbardziej żałosne jest są wasze komentarze i przyrównywanie nacjonalistów do "nazioli". Ma swoje poglądy i je manifestuje co z tego? W h🤬ju to mam, a to że dostał od czarnego? Pewnie dało mu to motywacje do jeszcze cięższych treningów, a wy pewnie przy porażce z obiektem swoich kpin, lekceważenia i kimś kogo uważaliście za gorszego pochlastalibyście sie, albo zamknęlibyście sie w pokoju uważając, że świat sie skończył. Żenada k🤬a...