👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oj przesadzacie, ten film nie jest taki straszny, osobiscie nigdy fajka nie rusze, no chyba jak bede mial szescdziesiatke na karku i bedzie mnie stac na kubanskie cygara
"Przyłóż ryj do rury wydechowej i się sztachnij, będziesz miał to samo, tyle że taniej. "
Ty chyba prawa jazdy nie masz.
Ty chyba prawa jazdy nie masz.

BongMan napisał/a:
Przyłóż ryj do rury wydechowej i się sztachnij, będziesz miał to samo, tyle że taniej.
Biorąc pod uwagę rosnące ceny paliw, nie byłbym taki pewien.

MarsElite napisał/a:
Po pierwsze smarku ryja może mysz Ty ( My ludzie mamy twarz ) Po drugie szczylu wpisz sobie w google " nałóg " Po 3 szczylu Ja pale bo lubię i mnie na to stać a że Ty w ramach buntu paliłeś jakieś gówno za 5-6 zł to już jest twoja indywidualna sprawa.
Pale bo lubię oraz rzucając 4 krotnie zawsze do tego wracam bo chcę .
PS Następnym razem zastanów się czy warto kogoś obrażać. Skoro masz ryja to nie polecam wychodzić na spacery bo może zdarzyć się tak że ktoś Cie po prostu weźmie za świnie ryju
Zamknij ryj.
i tak umrzemy. Mozesz żyć zdrowo ale co z tego jak jutro cie auto przejedzie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie