Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wiadomość dla palaczy
Fakerę • 2012-04-26, 9:40

Krótka wiadomość dla wszystkich palaczy

podpis użytkownika

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
BongMan 2012-04-26, 9:47 117
Nie wiem co ludzie widzą paląc to gówno. Jak miałem 15-17 lat to paliłem w ramach buntu i solidarności z kolegami, ale przeszło mi. Zresztą wtedy paczka kosztowała 3-5zł. Ale nie rozumiem jak można płacić po 10zł za to żeby zj🤬 sobie zdrowie i nic z tego nie mieć. Rozumiem naj🤬 się, bo jest bania. Rozumiem się upalić, bo chillout. Rozumiem nawet się naćpać czymś twardym, bo też jakaś faza jest. Ale palić papierosy? Zaciągniesz się, wypuścisz i co masz? Nic oprócz smrodu z japy, szczuplejszego portfela i zj🤬ego zdrowia. Przyłóż ryj do rury wydechowej i się sztachnij, będziesz miał to samo, tyle że taniej.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-26, 10:17 1
Ale o co chodzi? że medycyna poszła tak gorę i można mieć dziurę w gardle przez co paląc przez nią szybciej dym do płuc się dostanie?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-26, 10:36 12
ale piękna a tak poważnie to na coś trzeba umrzeć więc idę se zapalić
Zgłoś
Nabs 2012-04-26, 11:30 1
Jeden taki gość, po jakiejś chorobie krtani, każdego ranka w okolicy godziny 7, staje na przeciw mojego okna bo tam w biurze pracuje jakaś jego znajoma, i przykłada sobie do krtani taką "maszynkę" dzięki czemu w ogóle słychać jego głos. Wk🤬iające jest to, ja robi to w soboty, kiedy mam wolne. Nadałem gościowi przezwisko "golarka"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-26, 12:35
Plus tego jest taki, ze zrobi loda z polykiem czy tego bedzie chciala czy nie
Zgłoś
zayer1 2012-04-26, 12:36
dodatkowa dziura do walenia
Zgłoś
vass 2012-04-26, 13:09 11
Bzdura, palę od podstawówki już 30 lat dwie paczki dziennie i nie mam żadnej dodatkowej dziury
A pamiętacie takiego gościa Andrzej Grubba najwybitniejszy polski tenisista stołowy ?
Sportowy tryb życia, nigdy nie dotknął papierosa i umarł na raka płuc.
Jak ktoś ma pecha, to zawsze mu się coś przypęta (choroba)
Zgłoś
bloodwar 2012-04-26, 13:14 6
Moja ciotka umarła na raka płuc w wieku 32 lat. NIGDY w życiu nie paliła, jej rodzice nie palili, jej dziadkowie nie palili, ona sama prowadziła zdrowy tryb życia, była szczupła, dbała o to co je i co niedzielę hajda do kościoła, dawała na tace zawsze szeleszczące, do ostatniego dnia modliła się z prośbami o ocalenie, umierała ponad pół roku w straszliwych męczarniach. Wniosek - jak ktoś ma pecha, to ani zdrowy tryb zycia, ani unikanie nałogów ani nawet wyimaginowani ludzie z nieba mu nie pomogą

podpis użytkownika

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-26, 13:45
@bloodwar

klamiesz. mogla nie palic papierosow i dostac raka pluc, ale nie ma c🤬ja zeby zdrowo odzywiajac sie dostac raka. moze stosowala "diety" odchudzajace, ale wp🤬lala gumy do zucia czy kole light to sie nie dziw ze na raka padla. albo sobie to wymysliles po prostu:P

@vass
heh ladnie 65700 liczac paczke po 3zl. liczac normalna cena to przez ostatnie 3 lata wychodzi 21900. jedyne 21900 zl za mozliwosc j🤬ia szlugiem i poczucia sie fajnym a zdrowie i tak sobie zj🤬es jak bardzo bys nie udawal
Zgłoś
pakicito 2012-04-26, 14:32 12
Cytat:

Nie wiem co ludzie widzą paląc to gówno. Jak miałem 15-17 lat to paliłem w ramach buntu i solidarności z kolegami, ale przeszło mi. Zresztą wtedy paczka kosztowała 3-5zł. Ale nie rozumiem jak można płacić po 10zł za to żeby zj🤬 sobie zdrowie i nic z tego nie mieć. Rozumiem naj🤬 się, bo jest bania. Rozumiem się upalić, bo chillout. Rozumiem nawet się naćpać czymś twardym, bo też jakaś faza jest. Ale palić papierosy? Zaciągniesz się, wypuścisz i co masz? Nic oprócz smrodu z japy, szczuplejszego portfela i zj🤬ego zdrowia. Przyłóż ryj do rury wydechowej i się sztachnij, będziesz miał to samo, tyle że taniej.

nie buntuj mi tu ludzi, bo nie będę miał zbytu na ruskie
Zgłoś
Mr.Drwalu 2012-04-26, 15:00 1
A tam BongMan p🤬lisz
Ja tam sobie lubie zajarać faję po siłowni

podpis użytkownika

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-26, 15:54
karas1989 napisał/a:

ale piękna a tak poważnie to na coś trzeba umrzeć więc idę se zapalić

Gorzej jak nie umrzesz i będziesz się męczył jak ta suka z filmu.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-26, 16:59
nie pamiętam żeby jakiś inny filmik obrzydził mi jedzenie jak ten... w sumie żaden inny nigdy jedzenia mi nie obrzydził
Zgłoś
Konto usunięte 2012-04-26, 17:35 3
Nigdy nie paliłem, nie palę, mimo że wokół mnie wszyscy palą i częstują.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie