Niedawno do odcinka swojego programu, Jimmy zaprosił lekarzy. Mieli oni pewną wiadomość dla idiotów, którzy nie chcą szczepić swoich dzieci.
Angielski wymagany.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
@up To że sąd uznał że szczepionki powodują autyzm jest dla mnie takim samym argumentem jak uznanie przez Unię ślimaka za rybę. Jebnij się w łeb i wracaj do średniowiecza umierać na dżumę.
konto usunięte
2015-03-03, 9:15
dzorczKlunej : jesteś lekarzem dlatego tak ci zależy na tym ! Ale nie widzisz ile dowodów podesłali ludzie ? Mam ci wysłać prawomocne wyroki z Włoch ? czy sam poszukasz ? aaa zapomniałem ,że konowały nie potrafią korzystać z internetu ! potrafią zaszyć skalpel w brzuchu bądź zarazić gronkowcem ! Chcesz abym umarł to powiedz mi to w twarz neandertalczyku ! to będzie to twoje ostatnie skamlanie w życiu !
konto usunięte
2015-03-03, 9:37
Dr.Kafar
http : / / w w w . polskiportal . net/classifieds/2901/837/wloski-sad-oglosil-iz-szczepion
Dowód na to ,że szczepienia powodują AUTYZM ! Jest tam też link do oryginalnej wersji !
@up czyli jednak jesteś upośledzony...
konto usunięte
2015-03-03, 9:39
konto usunięte
2015-03-03, 9:44
dzorczKlunej bahahahahahahahaahah jak jakiś lekarz mnie nie przyjmie to będzie to jego ostatni dzień w pracy ! :] tyle w temacie plebsie !
@up nie będę się zniżał do twojego poziomu... Ręce mi opadły
konto usunięte
2015-03-03, 9:49
O szczepieniach to se można pogadać czy warto czy nie warto. Robić ewentualne akcje zachęcające itp I to jest w porządku. Ale zmuszanie obywatela jak pan swojego psa, by potem ten obywatel jeszcze był wdzięczny "dbają o mnie", to już jest szczyt kretynizmu.
konto usunięte
2015-03-03, 10:20
Hvsarz widać na filmiku już zaczynają przeklinać a co będzie dalej ? szykanowania ? więzienie ? morderstwa ? nie zarabiają to trzeba będzie pozabijać ! Już jakieś pseudo lekarki piszą oświadczenia publiczne ,ze nie będą przyjmować pacjentów którzy się nie szczepili... skoro tak to niech odda mi wszystkie wypłaty które dostała z Naszych podatków .... jędza....