Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
dzorczKlunej 2015-03-03, 8:52 4
@up To że sąd uznał że szczepionki powodują autyzm jest dla mnie takim samym argumentem jak uznanie przez Unię ślimaka za rybę. Jebnij się w łeb i wracaj do średniowiecza umierać na dżumę.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-03, 9:15
dzorczKlunej : jesteś lekarzem dlatego tak ci zależy na tym ! Ale nie widzisz ile dowodów podesłali ludzie ? Mam ci wysłać prawomocne wyroki z Włoch ? czy sam poszukasz ? aaa zapomniałem ,że konowały nie potrafią korzystać z internetu ! potrafią zaszyć skalpel w brzuchu bądź zarazić gronkowcem ! Chcesz abym umarł to powiedz mi to w twarz neandertalczyku ! to będzie to twoje ostatnie skamlanie w życiu !
Zgłoś
Dr.Kafar 2015-03-03, 9:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
rew123321 2015-03-03, 9:28
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dzorczKlunej 2015-03-03, 9:31 3
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-03, 9:37
Dr.Kafar

http : / / w w w . polskiportal . net/classifieds/2901/837/wloski-sad-oglosil-iz-szczepion

Dowód na to ,że szczepienia powodują AUTYZM ! Jest tam też link do oryginalnej wersji !
Zgłoś
dzorczKlunej 2015-03-03, 9:39 5
@up czyli jednak jesteś upośledzony...
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-03, 9:39
Zgłoś
dzorczKlunej 2015-03-03, 9:42 5
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-03, 9:44
dzorczKlunej bahahahahahahahaahah jak jakiś lekarz mnie nie przyjmie to będzie to jego ostatni dzień w pracy ! :] tyle w temacie plebsie !
Zgłoś
dzorczKlunej 2015-03-03, 9:46 3
@up nie będę się zniżał do twojego poziomu... Ręce mi opadły
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-03, 9:49
Zgłoś
Hvsarz 2015-03-03, 10:15 1
O szczepieniach to se można pogadać czy warto czy nie warto. Robić ewentualne akcje zachęcające itp I to jest w porządku. Ale zmuszanie obywatela jak pan swojego psa, by potem ten obywatel jeszcze był wdzięczny "dbają o mnie", to już jest szczyt kretynizmu.
Zgłoś
konto usunięte 2015-03-03, 10:20
Hvsarz widać na filmiku już zaczynają przeklinać a co będzie dalej ? szykanowania ? więzienie ? morderstwa ? nie zarabiają to trzeba będzie pozabijać ! Już jakieś pseudo lekarki piszą oświadczenia publiczne ,ze nie będą przyjmować pacjentów którzy się nie szczepili... skoro tak to niech odda mi wszystkie wypłaty które dostała z Naszych podatków .... jędza....
Zgłoś
Kelus 2015-03-03, 10:21 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem