Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Materiał nagrywany, który nie pojawił się na antenie.
Przeciekł na internety i jest szeroko komentowany.
Dziennikarka wybucha śmiechem z fikcji materiału, który czyta.

Ciekawe, na ile jest to podobne do materiałów nagrywanych w TVP.

Źródło:
znak.com/2020-02-10/veduchaya_vestey_rassmeyalas_chitaya_novost_o_povy...
Zgłoś
Mgmacius 2020-02-12, 19:56 3
Nie kumam ani słowa. Z czego ona tak ryje?
Zgłoś
bigsexy 2020-02-12, 20:05 1
Mgmacius napisał/a:

Wasz burszuj POLIGON chciał wejść na antenę ale się zesrał, a prezenterka zobaczyła jego ciula (znaczy jego napletek) i wyj🤬a śmiechem bo komar zostawi większą bułę,,,
Zgłoś
jbone 2020-02-12, 20:10 14
bigsexy napisał/a:

Wasz burszuj POLIGON chciał wejść na antenę ale się zesrał, a prezenterka zobaczyła jego ciula (znaczy jego napletek) i wyj🤬a śmiechem bo komar zostawi większą bułę,,,

fajnie sie naćpałeś ciulu.wracaj na ziemię.
Zgłoś
niemamskarpet. 2020-02-12, 20:12 3
wypad z tym gównem, jak słyszę ten język to mi się paznokcie marszczą tak sam jak przy germańskim

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
~_Yarko_ 2020-02-12, 20:18 29
niemamskarpet. napisał/a:

... jak słyszę ten język to mi się paznokcie marszczą tak sam jak przy germańskim

Język nieprzyjaciół powinno się znać.
Zgłoś
serenity 2020-02-12, 20:34 9
Oni mogą się uczyć od towarzyszy z PZPIS!
Zgłoś
mazga50 2020-02-12, 20:44 14
Mgmacius napisał/a:

Prowadzenie programu „Wiadomości. Primorye ”wybuchnął śmiechem, informując w studio o wzroście w Rosji płatności socjalnych dla federalnych beneficjentów. Kwota miesięcznych świadczeń pieniężnych od 1 lutego została zindeksowana o 3%. Gospodarz wyśmiał słowa o kwotach, które Rosjanie mogą wydać na usługi społeczne. Rekord nie pojawił się na antenie, ale zaczął szybko rozprzestrzeniać się w Internecie. Pierwszą, która przyciągnęła uwagę, była publikacja „Info 24”.

Prezenter przeczytał tekst, że świadczenia federalne są przyznawane osobom niepełnosprawnym, weteranom wojennym, obywatelom narażonym na promieniowanie, bohaterom ZSRR i Rosji, a także innym kategoriom obywateli. Na przykład w Primorye jest ponad 16 tysięcy takich osób.

„Zaindeksowano również zestaw usług społecznych zawartych w płatności. Począwszy od 1 lutego, jego koszt wyniesie nieco ponad 1,5 tysiąca rubli miesięcznie, z czego prawie 900 rubli może być wydane przez beneficjenta na niezbędne leki, 137 rubli należy wydać na bilety do sanatorium w celu zapobiegania poważnym chorobom, a resztę na bezpłatne przejazdy w transporcie międzynarodowym do miejsca leczenia iz powrotem - powiedziała prezenterka, po czym nie mogła powstrzymać śmiechu.

„Przepraszam, próbowałem… słyszałeś?… Dobrze, że nie jestem w powietrzu… A reszta podczas podróży międzynarodowych… przeczytałeś to?” Powiedziała, przepraszając swoich kolegów. Atak śmiechu trwał około minuty, prezenter kilkakrotnie powtórzył kwotę płatności.
Zgłoś
mianas 2020-02-12, 20:48 11
serenity napisał/a:

Oni mogą się uczyć od towarzyszy z PZPIS!

towarzyszy to u Schetyny szukaj co ich reaktywował ...
Zgłoś
camson 2020-02-12, 21:14 1
Mam podobnie jak od wielkiego dzwonu zdarzy mi się obejrzeć wiadomości, albo fakty...
Zgłoś
trupzszafy 2020-02-12, 21:27 1
od jutra gwiazda tv kamczatka
Zgłoś
ra0mir 2020-02-12, 22:07 2
trupzszafy napisał/a:

od jutra gwiazda tv kamczatka

chyba tv gułag

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
kubol 2020-02-12, 22:23 1
"Akcja" od 0:45. Podobno ją zwolnili. Ona nie znajdzie juz pracy a rodzina nie znajdzie jej. Juz wujek wladi o to zadba...
Zgłoś
Juzwa 2020-02-12, 23:56
Jak będzie miała szczęście, to nauczą ją oporządzać bydło na Syberii. Przy mniejszym szczęściu nauczą ją karmić niedźwiadki własnymi flakami.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Psilocke 2020-02-13, 0:20 3
A to mateczka rasija nie miała mieć własnych internetów?

My tu śmichu chichu a tymczasem w mateczce polszy inaczej nie jest.
Ot tak czasem czytam w gazecie, że wzrosła waloryzacja emerytur. Na przykład o 7.5 pln.

Tylko na głupoty nie rozp🤬olcie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie