Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
Wibrator mamy
konto usunięte • 2011-02-07, 1:15

Są ludzie niepełnosprawni fizycznie , są też ludzie niepełnosprawni umysłowo. Powiedzieć o tej matce że jest niepełnosprawna to obraza dla ludzi łapiących się do wcześniej wymienionych grup.

Tłumaczenie dla prostaków:
Mama napisał/a:

Gdzie jest wibrator?!Craig , jestem zdesperowana i nie wytrzymam!Albo przyjdziesz do domu TERAZ albo mi powiedz gdzie jest.

Córka napisał/a:

Eeee Mamo?!?!?!? Z tej strony Twoja córka... I NIE CHCĘ SŁUCHAĆ O TAKICH RZECZACH!!! Do k🤬y nędzy!

Mama napisał/a:

O cholera , przepraszam Brit. Twój tata i ja mamy swoje własne hasła. Wibrator oznacza mydło.

Córka napisał/a:

Ta , na pewno. Jesteś obrzydliwa. Zostaw mi 50 dolarów przed drzwiami. Wezmę je po drodze ze szkoły. Wracam jutro.

Mama napisał/a:

Craig , przypadkowo napisałam do Brit. Myślałam że to Ty! Nie wiesz gdzie jest wibrator?

Córka napisał/a:

NAPRAWDĘ , MAMO!!! WYPROWADZAM SIĘ!!!

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bogluto 2011-02-07, 1:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 7:30
Pewnie obydwie używały tego samego sprzęta:)
Zgłoś
reset 2011-02-07, 10:43 3
Mydło? W c*pie? Bez sensu.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 11:36
fake ale śmieszny
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 11:40
ostatnio zalała internet fala zrzutow ekranu z androida.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 12:01 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 12:04 4
raper900 napisał/a:

Mnie na przykład przez 12 lat pakowali do łba niemiecki.

Dopiero po takim czasie stwierdzili, że nic to nie dało i dali Ci spokój?
Zgłoś
Matuus 2011-02-07, 12:16 1
Toż angielski jest chyba obowiązkowym językiem od ... 20 lat?
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 12:17 2
hawli napisał/a:

ostatnio zalała internet fala zrzutow ekranu z androida.

Nie zauważyłem. Poza tym to iOS.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 12:25 3
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 12:32
To nawiązując do tematu - dawno temu, za czasów, gdy chodziłem do szkoły podstawowej miała miejsce pewna śmieszna sytuacja. Wpadłem raz do kumpla, żeby sobie z nim w jakieś gierki pograć i w trakcie gry do kumpla przyszedł sms od mamy, który przeczytał na głos: "Hej Artur, jak będziesz dzisiaj wracał z pracy to kup mi jakieś fajne ciuszki. W nagrodę zrobię dla Ciebie wieczorem mały streaptase " Artur to oczywiście ojciec kumpla. A żeby było śmieszniej mama kolegi akurat siedziała w kuchni i robiła nam kanapki Bezcenna była mina kolegi, gdy jego mama weszła po chwili do pokoju ;D
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 13:15 1
nie rozumiem o co cała afera
to że mama to już się nie może pobawić? jak zadowolona i zaspokojona to przynajmniej się nie wyżywa na ludziach dookoła
Zgłoś
Entej 2011-02-07, 14:27
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-07, 15:08
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem