Więc jak aniołki palą e-fajki to my mamy tornada.(idąc logiką jak płaczą to deszcz a jak walą to śnieg)
podpis użytkownika
To co myślę to jedno, a to co piszę to... c🤬j wie co to jest?
A muzyke dali w gratisie chyba bo c🤬jowa

podpis użytkownika
Nie uzywam polskich znakow, bo ich nie mam! Taki system k🤬a jego mac!
Realy fajny smoke! To jest nice, daje beer!
Nie, c🤬ja! Jeszcze żeby to było jakieś słowo które nie ma odpowiednika w polskim, to ok, ale k🤬a co za problem napisać "w zwolnionym tempie"? Niby Polacy nie gęsi, ale te gimby wszystko sp🤬olą
Nie, c🤬ja! Jeszcze żeby to było jakieś słowo które nie ma odpowiednika w polskim, to ok, ale k🤬a co za problem napisać "w zwolnionym tempie"? Niby Polacy nie gęsi, ale te gimby wszystko sp🤬olą

Jaranie się jaraniem to pedalstwo, a e-papieros i eLeMy lajty to ciota i c🤬j.
grudzin7 napisał/a:
Realy fajny smoke! To jest nice, daje beer!
Nie, c🤬ja! Jeszcze żeby to było jakieś słowo które nie ma odpowiednika w polskim, to ok, ale k🤬a co za problem napisać "w zwolnionym tempie"? Niby Polacy nie gęsi, ale te gimby wszystko sp🤬olą![]()
Do you masz some kłopot with tym?

A tak serio, to zgadzam się w 100 %. Też mnie to wk🤬ia...

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
ten trik był fajny, za pierwszym razem...
podpis użytkownika
:oneko:
michuwsm napisał/a:
Wcale nie fajny. Ale jaki typek w tle wyłączony ;p
Tak samo zauważyłem że ten z tyłu jakiś taki nieobecny.
J🤬y pedał z tylu lysy wk🤬ia mnie ze ten kaptur ma na pol bani no zaj🤬bym go cfel

ci palący goście odejdą z tego świata przedwcześnie . . . tym lepiej dla nas bo mniej idiotów na tym świecie będzie

z tego gówna dla pedałów i dzieci, nie ma dymu tylko para wodna. takie ścierwo jest daleko od puszczania dymu, którym można się jak człowiek zaciągnąć. Więc nie nazywaj tego dymem k🤬a jego mać.