📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:16

Hamowanie klaksonem zawsze na propsie!
Jeszcze tylko "rikord widjo" zabrakło.
n1ck.ee napisał/a:
Okulary jakby szyte na miarę.
KOBRA była u nich wtedy na premierze w telewizorni.
Stracił cenne setne sekundy na trąbienie, pas lub fotel też źle ustawione
Kazachstan jest po drugiej stronie kuli ziemskiej, że chodzą do góry nogami?
Jacson napisał/a:
Kazachstan jest po drugiej stronie kuli ziemskiej, że chodzą do góry nogami?
Nie...tam fotele montują na dachu
xoxoConMan napisał/a:
Hamowanie klaksonem zawsze na propsie!
może i na propsie, ale nadal słabo wytraca prędkość
Driver19cm napisał/a:
Jest nasz sadolowy dyżurny. Jego wyimaginowany świat, jego wyimaginowane sytuacje życiowe i wyimaginowani koledzy
Ty nigdy nie miałeś sytuacji życiowych?
Nigdy Ci nie zgasło światło w piwnicy, nie pękła rura kanalizacyjna, nie przestraszył szczur?
smc napisał/a:
Ty nigdy nie miałeś sytuacji życiowych?
Nigdy Ci nie zgasło światło w piwnicy, nie pękła rura kanalizacyjna, nie przestraszył szczur?
Kolego, jak wytrzeźwiejesz, wypoczniesz, to na spokojnie przeczytaj, te wszystkie komentarze, które tutaj wrzucasz. Ale tak serio, na trzeźwo, po zażyciu tabletek, które przepisał Ci lekarz. Wtedy sam zobaczysz jakie bajki I kocopoły tutaj wypisujesz, myśląc, że ktoś na sadolu w to wierzy
Na sadolu ludzie mają więcej przygód ode mnie, bo prowadzą aktywne życie. Może nie każdy z taką łatwością jak ja się nimi dzieli, ale to nie znaczy, że żyją w apatii. Wyjdź z piwnicy, świat jest naprawdę ciekawy.
Driver19cm napisał/a:
Kolego, jak wytrzeźwiejesz, wypoczniesz, to na spokojnie przeczytaj, te wszystkie komentarze, które tutaj wrzucasz. Ale tak serio, na trzeźwo, po zażyciu tabletek, które przepisał Ci lekarz. Wtedy sam zobaczysz jakie bajki I kocopoły tutaj wypisujesz, myśląc, że ktoś na sadolu w to wierzy
Mitoman, znam paru takich, jeszcze się kłócą i udowadniają, że tak było

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie