👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nathaniel.demerest napisał/a:
Jak ty lewaku trafiłeś na ten świat, skoro matka z ojcem byli za aborcją? - czyżby nie stosowali się do swych idei?
Każdy kto nie zgadza się z ONR i im podobnymi, tymi najbardziej skrajnymi musi być lewakiem i na pewno nie może być patriotą? Każdy kto nie jest jednym z "jedynych słusznych Prawdziwych Polaków" = lewak. Fajnie.

Można nie kochać ani anitify, ani skrajnych prawicowców, a jednocześnie być Patriotą. Szkoda że dla tych drugich jest to raczej nie do ogarnięcia. Wszystkie skrajności, opierające się przede wszystkim nie na promocji własnego narodu, a nienawiści/wrogości wobec innych są złe.

A mi się marzą uroczystości jak w USA na 4 lipca czy we Francji na 14 lipca gdzie cały kraj świętuje ten dzień, nie ma żadnych zamieszek (a jeżeli już to sporadyczne). Chciałbym żeby w Polsce ten dzień przypominał Polakom o co tak naprawdę walczyli nasi przodkowie, aby o tym dniu opowiadali w mediach nie ze względu na starcia z policją, informacji o liczbie zatrzymanych czy losach zatrzymanych. Żeby 11 listopada kojarzył się ludziom z miłą atmosferą, a nie z uczuciem, że za chwilę ktoś Cię może pobić. Ci którzy walczyli o to byśmy my dzisiaj mogli żyć w wolnej Polsce woleliby pewnie po zobaczeniu tego jak dzisiejsi Polacy oddają im cześć i chwałę zostawić taki stan rzeczy jaki był.

nic nowego typowe polskie bydło które zostało jeszcze w tym kraju bo nikt go nigdzie nie chce co za wstyd
"widzimy sie za rok" a co masz zamiar nie przejsc do nastepnej klasy?

krisman1981 napisał/a:
nic nowego typowe polskie bydło które zostało jeszcze w tym kraju bo nikt go nigdzie nie chce co za wstyd
widzę Ciebie naprawdę wysoko, świetny komentarz! Brakuje takich ludzi w Polsce! Wysoko, jak na czubku sosny, którą ścinam i nie wiem jak to robisz, ale podajesz mi siekierę, którą ścinam tą sosnę... jesteś zajebisty
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie