👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebiście wykonany filmik, możesz podrzucić autora, chętnie bym obejrzał więcej prac.
Jak to trafiło na główną to ja nie wiem. Straszny syf. Pokazanych kilka ujęć jak to krnąbrni polacy leją się między sobą (jak co roku na tych zgromadzeniach) i muzyka która miała nadać nastrój i wywołać jakieś wzruszenie. Swołocz.

Brawo. Film pokazał wszystkie możliwe oblicza marszu, byli patrioci, kibice, kibole, milicja i policja, matki z dziećmi, kombatanci, faszyści, członkowie ONR i MW, młodzież i dorośli. Film nie jest stronniczy, sam możesz dokonać wyboru po której stronie staniesz. Ja już wybrałem, widzimy się za rok z biało czerwoną flagą w ręku

Oglądając ten film, mam wrażenie, jakbym widział więźniów na spacerniaku, do którego mają dostęp raz w roku...
Warto być Polakiem! Chociażby dla takich chwil...
Nie czerwona, nie tęczowa. Tylko Polska Narodowa!
Nie czerwona, nie tęczowa. Tylko Polska Narodowa!
GenerousVitttake napisał/a:
A ja polecam zostawić ten chlew i wyjechać na zachód.
To może lepiej zostać, zburzyć chlew i zbudować dom?

Cytat:
Brawo. Film pokazał wszystkie możliwe oblicza marszu, byli patrioci, kibice, kibole, milicja i policja, matki z dziećmi, kombatanci, faszyści, członkowie ONR i MW, młodzież i dorośli. Film nie jest stronniczy, sam możesz dokonać wyboru po której stronie staniesz. Ja już wybrałem, widzimy się za rok z biało czerwoną flagą w ręku
Gdzie ty tu faszystów widzisz?
GenerousVitttake napisał/a:
A ja polecam zostawić ten chlew i wyjechać na zachód.
bo na zachodzie świnie do klopa srają...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie