Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:23
🔥 Wiesz kim jestem? - teraz popularne
Wieczorne rozmyślenie
konto usunięte • 2019-12-12, 22:36
Witam, ameryki nie odkryłem ale tak sobie pomyślełem że można komuś to nawinąć. Cioci, koledze, koleżance, wójtowi czy ryszardowi petru. Otóż jak już leci kritikal w postaci pojazd z kabiną oszkloną i szczelną w wodzie poniżej lustra wody jest jeszcze szansa na przezycie. Po pierwsze miej w zagięgu swym elementy które poczynią destrukcję owej szyby. Zbijak do szyb, tudzież młotek wyniesiony z jakiegos pojazdu komunikacji miejskiej. But czy łokiec nie wystarczą. Jeśli wpadłeś wybij natychmiast szybę, odsuwając się głową w stronę przeciwną do anihilowanego szkła i poszekaj na zalanie. Fala która się wdziera wraz ze szkłem, może uszkodzic wzrok wiec uwaga. Zalanie pojazdu sprawi wyrównanie ciśnień pomiędzy wnętrzem zbiornika wodnego a wnętrzem pojazdu. Wtedy można podjąć próbę otworzenia drzwi oraz ucieczki. Sądzę iż warto w społeczeństwie rozpowrzechniać takie rzeczy bo ludzie nie mają bladego pojęcia o rzeczywistości a ona lubi zaskoczyć. 5 ofiar wypadku to już bardzo niedobra rzecz. Sadistic uczy i bawi od lat.

Zgłoś
Destez 2019-12-12, 22:46 4
Znałem ich :/
Zgłoś
Ronin69 2019-12-12, 22:47 5
podobno nie jechali przepisowo...
Zgłoś
glimza89 2019-12-12, 22:51 15
Wszystko fajnie... tyle że jeśli jechali szybko to uderzenie w wodę to prawie jak czołowe zderzenie. (na jednym portalu napisano że prokuratura zabezpieczyła film z jazdy przed wypadkiem-180 do 190 km/h) Mogli stracić przytomność i tu wybicie szyby im nie pomoże niestety. Aczkolwiek to hipoteza. Poczekam na "oficjalną" wersję.
Zgłoś
DoubleBorger 2019-12-12, 22:57 4
Mogli też ustalić wspólną historię "powiemy, że chcieliśmy się zabić, bo jezus nas opętał", a później faktycznie się zabili
Zgłoś
emperorzbigniew 2019-12-12, 23:27 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-12, 23:36 77
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
pazuzu 2019-12-12, 23:38 16
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-12, 23:39 5
Destez napisał/a:

Znałem ich :/

No i?

Ja znałem Jana Pawła Dwa i co?
Zgłoś
pazuzu 2019-12-12, 23:48 12
Z tego co słyszałem wybicie szyby od środka wcale nie jest łatwe a i otwarcie drzwi kiedy w samochodzie jest woda ładnie brzmi ale w praktyce możesz zdążyć się utopić zanim wyrówna się ciśnienie. był o tym filmik pogromcow mitów

Zgłoś
konto usunięte 2019-12-13, 0:01
Przy takim wypadku zostały jakieś szyby ? W filmiku powyżej to rozumiem bo to test ale przy większości Wypadków to chyba 1% że to możliwe.
Zgłoś
konto usunięte 2019-12-13, 0:15
Zgłoś
mrfreak16 2019-12-13, 0:49 3
Alexxander napisał/a:

Widziałem snapy laska sie podniecała że jadą 190kmh a znajoma mojej znajomej ktora ich znała bo meiszkam niedaleko mowi ze dostala wiadomosc ze zapie**alaja ostro przy takiej predkosci na bank stracili przytomnosc wpadajac w turbulencje

Autostrada powietrzna, gdzie są turbuluncje, pozwala na 550 km/h, także jechali przepisowo
Zgłoś
DoubleBorger 2019-12-13, 0:50 4
Zgłoś
gc 2019-12-13, 0:57
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem