👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gruby jak się wczuł w rolę, miał oko na wszystko dookoła i zawodowo kontrolował sytuację.
PabloSkills napisał/a:
A strzelbę włożył w dupe. Jak Dwayne Johnson.
Lubisz strzelby w dupie?
Przyznaję, dość egzotyczny... ekhm... fetysz.... No ale cóż, jeśli tylko boleśnie Cię nie uwiera...

Pyszuki napisał/a:
Ale ze ta walizke zostawili? Az dziwne..
Zwykli idioci, żadne dziwy
u nas też tak powinno się traktować ameby(sorry, pieszych), wpieprzających się na pasy bez rozglądana
żmij napisał/a:
Pała z gegry się należy. Gdzie Czikago, gdzie Whiskonsin?Do Szikago w Łiskonsin
Ja rozumiem że u nas uczyli nie geografii świata a prawych i lewych odpływów Wisły, zaś u ciebie jaka to Kacapia "zawsze" była wielka, ale choć gdzie leżą największe miasta świata znać należy.
Sprawdziłam też: oprócz Illinois nie ma nawet wiosek o takiej nazwie, są tylko opuszczone miejsca w Kalifornii i Kansas; w jednym nawet kilkanaście osób mieszka ale metropolia ta nie ma praw wiejskich. Za to Warszaw mają jak psów, po kilka w każdym stanie.
Ale i tak wszyscy wiedzą że Nowy Jork leży koło Doniecka.

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Jak dla mnie to powinien mandat dostać bo przechodził na czerwonym ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie