Everlast1111 napisał/a:
co za problem, torrenty i pobieramy
![]()
J🤬y cebulacki złodziej, przynajmniej dałbyś zarobić polskiej firmie promującej polską literaturę (a dalej - polską/słowiańską kulturę i mitologię).

Fajnie że tytulik od polaków
CD projekt nabiera rumieńców w świecie gier kiedy takie wielkie korporacje typu EA tracą już swoje uznanie na które pracowali latami (przykład - seria NFS).

Mam nadzieję, że w trzeciej części postarali się z walką i będzie dużo lepsza.
Ja zamówiłem już edycję kolekcjonerską. Przymierzam się też do planszówki stworzonej przez Ignacego Trzewiczka na zamówienie CD Projektu. Jaram się tą grę, a tak długo jeszcze trzeba będzie czekać. Na cd-action czytałem, że można ją już przejść w całości, a ostatnie miesiące to szlify i testowanie bety.
Jako że dwa cycki mojej kobiety mi w zupełności wystarczają zróbmy tak: ja po premierze dam Ci chwile pograć a ty oddasz swojego cycka na cele charytatywne
np do domu dziecka, a niech się dzieciaki nacieszą.

podpis użytkownika
wit wit witaj
Jakaś nowa tibia? Dobra, żartowałem, nie chcę obrazić tibii bo ona w odróżnieniu do tego syfu ma coś poza grafiką
Jak ma tak złożony i płynny system walki jak 1 i 2 to biegnę do sklepu ...

P🤬lnę jak się okaże, że ta gra to jedna wielka klapa. Ale raczej jest to mało prawdopodobne, bo nawet jakby była tylko w połowie tak dobra jak pokazują zapowiedzi to i tak będzie zajebista.
Dałbym uciąć lewy cycek mongolskiej zielarki żeby w to zagrać!
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
jeśli znowu w tej gównianej grze będą te j🤬e glitche to p🤬le nawet nie będę przechodzić bo system walki też był do dupy z tego co pamiętam, już wolę poczekać na Diablo III na Ps4...
podpis użytkownika
żyd

Ach i tutaj zaczynają się nieporozumienia. Lewy cycek za ZAGRANIE, a nie KUPIENIE. Kupić to sobie ją mogę, ale żeby w nią zagrać potrzebuję lepszego sprzęty.
Niech będzie, moja panno młoda.
czosef napisał/a:
wyjde za ciebie
Niech będzie, moja panno młoda.