Do części k🤬sów... Wyskakiwać z kasy, a nie k🤬a piracenie naszych produktów. Jak nie zarabiacie to k🤬a dorywczo ciach i pozamiatane... Żeby 120zł nie uciulać...
podpis użytkownika
Ola gringo
Miracle of Sound robi bardzo fajne kawałki inspirowane grami, osobiście polecam New Black Gold

Znając życie to nasz rodzimy Wiedźmin zmiecie wszystkie konkurencyjne rpgi z powierzchni i wk🤬i twórców konkurencji tak jak to było w przypadku wiedźmina 2, Jedynym realnym konkurentem będzie Dark Souls 2 a twórcy takiego gówna jak Dragon age będą pianę toczyli z wk🤬ienia i bardzo k🤬a dobrze.Wiedźmin to gra rpg z prawdziwego zdarzenia, zajebiste teksty, muzyka, fabuła i rozgrywka do tego zajebiste dupy(min Triss Merigold
) Wiedźmin wyznaczył nowy poziom zajebistości gier rpg i jest praktycznie bez konkurencyjny bo żadna zachodnia produkcja raczej nigdy nie będzie tak zajebista jak wiedźmin.
Sapkowski może być w c🤬j dumny.

Sapkowski może być w c🤬j dumny.
Muzyka nie pasuje. Zamiast słowiańskiego klimatu zrobił się baśniowy.
:mysle:
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci::mysle:
@up
Sapkowski akurat oddziela się od gry i nie chce być z nią łączony, co wiele razy podkreślał. Wg niego gra odstaje od jego wizji Wiedźmina.
Sapkowski akurat oddziela się od gry i nie chce być z nią łączony, co wiele razy podkreślał. Wg niego gra odstaje od jego wizji Wiedźmina.
W jedynce się dało zrobił normalne kawałki. Dwójka zmieniła się w baśń - i muzyka, i otoczenie. W trójce nadal muzyka z tego co widzę została... słaba.
:mysle:
podpis użytkownika
:dupofala: :kupa_radosci::mysle:

Już save do importu się robi
ACT 3
Poziom Mroczny
Zajebioza!!
Ciekawe jak ukażą strony po których się poszło
ACT 3
Poziom Mroczny

Zajebioza!!
Ciekawe jak ukażą strony po których się poszło
Rok temu kupiłem wyj🤬ego kompa, ale jak widzę tą grafe to stwierdzam fakt, że chyba będę musiał ulepszyć maszyne, żeby pograć na ultra
Jakie tekstury k🤬a już nie mogę się doczekać aż wyjdzie, potem chorobowe 2tyg i ogień 15h dziennie

podpis użytkownika
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
mongolskazielarka napisał/a:
Nie wiem jak wy, ale ja sprzedałabym lewego cycka, żeby w to zagrać.
Ja tam nie widzę problemu, kupię sobie i zagram