Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
konto usunięte 2016-06-19, 16:07 61
Ciekawi mnie ile osób, tak jak ja lubiło serię wiedźmin zanim jeszcze gry powstały, nie z serialu a z książek, pewnie niewiele.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 16:18 1
@up a jak bardzo lubiłeś serie przed serialem i grami?
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 16:34 2
Pewnie całe pokolenia, które spędzały młodość przed okresem wydania gier
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 16:43 12
wodzwioski napisał/a:

@up a jak bardzo lubiłeś serie przed serialem i grami?

Bardzo, dużo książek czytałem, miałem wtedy nawet moje top3 "tasiemców"
1. Cykl "Mroczna wieża" Stephana Kinga, głównego bohatera lubię nawet bardziej niż Geralta
2. Opowiadania oraz książki z cyklu Wiedźmin.
3. Na 3 miejscu wiele książek z cyklu stalker/metro itd, to również mnie bardzo wciągnęło.
No jeszcze tak poza skalą to "Diuna" ale to bardzo specyficzny rodzaj książek, nie każdemu się spodoba, taka space opera, ale nie przeczytałem z niej za wiele książek, jakoś tak mi się przejadła.
A z takich "nowszych" to polecam wam cykl "ja inkwizytor" Jacka Piekary, fajnie opisane metody tortur, świat w którym Jezus zszedł z krzyża i zabił swoich prześladowców itd.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 17:16 6
@up
Super, idź pochwal się mamie.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 17:30 15
Zgon14 napisał/a:

@up
Super, idź pochwal się mamie.

A co z Tobą? Czym Ty możesz pochwalić się mamie?
Zgłoś
mateusos 2016-06-19, 18:22 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
białywęgorz 2016-06-19, 18:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
WeedLover 2016-06-19, 20:24 1
nerusss, a ja Tobie polecam "Komornik" Gołkowskiego. Natomiast za serię "Ja, inkwizytor" zabieram się od jakiegoś roku. Nie lubię powieści*, które ciągną się przez tyle tomów.

*poza paroma wyjątkami.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 20:36 10
Nikogo to nie obchodzi ile ludzi lubiło wiedźmina przed trzecią odsłoną gry. Cały świat miałby w dupie wieśka i jego magiczne lachociągi gdyby nie zrobili tej gry, ale oczywiście trzeba się wystrzelić ze swoim hipsterskim "lubiłem zanim to było modne".
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 20:42
Dokładnie, czasy są inne, szare masy plebejskie coraz rzadziej korzystają z wyobraźni (patrz dział Hard), chcą mieć gotowy obrazek świata, a nie sobie go wyobrażać. Dlatego gry dominują, kuHwa. hehe.
Zgłoś
Giepson 2016-06-19, 21:07
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 22:07 5
nerusss napisał/a:

Ciekawi mnie ile osób, tak jak ja lubiło serię wiedźmin zanim jeszcze gry powstały, nie z serialu a z książek, pewnie niewiele.

Oho, a ty należysz do tej nielicznej elity intelektualnej która czyta książki.

Oho, a ty należysz do tej nielicznej elity intelektualnej która interesuje się fajnymi rzeczami na długo przed tym zanim stały się modne.

Oho, a ty należysz do tej grupy ludzi którzy mówią "ciekawi mnie" a tak na prawdę chcą się pochwalić i opowiedzieć jak to jest być niepowtarzalnym.

Zrozumcie w końcu, że książki to zwykła rozrywka jak telewizja lub gry i czytanie ich nie czyni z was fajniejszych. Po prostu w inny sposób marnujecie wolny czas od pozostałych.
Zgłoś
konto usunięte 2016-06-19, 22:50 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem