Wielka parada łodzi na Tamizie, defilady, miliony kwiatów w niebieskich, białych i czerwonych barwach oraz skonstruowany przez NASA, na zlecenie Rodziny Królewskiej, amerykański wahadłowiec kosmiczny oznaczony symbolem OR-51T, jego misją głównie będzie rozbudowa Międzynarodowej Stacji Kosmicznej, lecz nieoficjalne źródła podają, że na jego pokładzie znaleźli się specjaliści PR, mający na celu poprawę wizerunku Królowej wśród znajdującej się na MSK załogi.
Tak właśnie przep🤬la się publiczne pieniądze, a wy narzekacie na Tuska... Start wahadłowca:
ale fajnie wygląda
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-06-06, 16:25
Dupa nie moga sobie pozwolic.
Wywalili na to 800mln funtow na to zeby swietowac symbol - bo krolowa gowno moze.
Jedynie zasugerowac premierowi ale i tak to nieczego nie zmienia. Taka funkcja reprezentacyjna.
I jeszcze 2 wolne dni ekstra a PKB samo sie nie zrobi
konto usunięte
2012-06-06, 17:45
Ja bym tam sobie ich wszystkich zaladował do tej rakiety łącznie z naszą "elitą" polityczną i posłał w p🤬du w kosmos.
konto usunięte
2012-06-06, 21:02
jak jesteśmy już w temacie Anglii
a moja babcia swietuje 70-te urodziny i jakos sie nikt nie cieszy
A ja nie mam babci
A gdzie jest penerowska emota ?
Lol1982 napisał/a:
A gdzie jest penerowska emota ?
jaka niby?
modzgi napisał/a:
Ja bym tam sobie ich wszystkich zaladował do tej rakiety łącznie z naszą "elitą" polityczną i posłał w p🤬du w kosmos.
To chyba duża taka rakieta musiała by być
Powiem Wam tak -
Utrzymanie królowej, zamku jej wymysłów, wnuków syna i innych pojebów + takie pokazy jak wyżej, kosztują mniej, niż to co zarabia Anglia na turystach, którzy przybywają aby oglądać królewski dobytek.
Dziękuję
sm
2012-06-08, 0:45
Sadol dla ludzi myślących! HA HA HA właśnie widzę gadacie że opinia publiczna w błąd wprowadza i jacy to wy mądrzy jesteście. Własnie widzę jak pener was robi w bambuko i sciemy wciska. Myślenie i wiedza nie boli!
pl.wikipedia.org/wiki/Wahadłowiec_kosmiczny
konto usunięte
2012-06-08, 4:42
Fazer6 napisał/a:
a moja babcia swietuje 70-te urodziny i jakos sie nikt nie cieszy
A już na pewno nie ZUS.
konto usunięte
2012-06-08, 7:34
Uwaga, idzie do szkoły, a nie takich rzeczy w szkole nie uczą. Dwór królewski w Wielkiej Brytanii utrzymuje się samodzielnie, nie żeruje na podatkach.