Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Wierszyk o Hiszpanach
konto usunięte • 2014-03-23, 23:49
Przed chwilą zakończyło się El Clasico, a ja natrafiłem na taki ładny wierszyk w sieci. Co prawda jest nieaktualny, ale kunszt autora poety i tak warto docenić. A idzie to tak:

"Real górą, zmiana warty, w Barcelonie trwa gej-party, czyli stypa po porażce. Każdy wypił se po flaszce, i zaczęło się hopsasa! Najpierw wzięli Fabregasa. Delikatnie majtki zdjęli, ułożyli na pościeli... Pierwszy atakuje Xavi. Ssie k🤬sa, aż sie dławi! A po chwili przed nim klęka najpierw Tello, potem Cuenca. Cesc rozkosznie sobie stęka, lecz po chwili Puyol wkracza, już wyciąga zaganiacza - zarośnięty, owłosiony, pierwszy k🤬s barcelony. Wpycha w dupe, aż do granic, nie chce przestać Carles za nic. Fabs sie krzywi, krzyczy: ,,Boli!" To nie wzrusza Guardioli: pchnął Puyola - i p🤬li. Teraz kolej Alexisa - Sanchez wyjął już penisa, puszcza oko do Javiera, już mu Javier w dupie szpera, chociaż sobie marszczył rano, rżnie go niczym widły siano. Wizerunek tej gej-fiesty psuje smutny wzrok Iniesty. ,,Co się stało, Andres, bracie?? Dawaj do nas! Ściągaj gacie!" ,,Jestem mały, chudy, blady... nie no, k🤬a, nie dam rady!" Zdjął mu Pique kalesony, i - ku chwale Barcelony! - rozdziewiczył z całej siły, aż zwieracze mu puściły. Messi wyjął siedem centymetrów, skromnie spuścił sie do getrów, Busquets wyjął dildo z c🤬ki i ogłosił koniec bibki. Jasne płyną stąd morały - Barcelona to pedały..!"

Note: Nie kibicuje Realowi. Na oba kluby mam wysrane.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wowka01 2014-03-23, 23:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-23, 23:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-24, 0:04 3
takie same gówno jak i Ty nie kibicujesz to nie wstawiaj takich pierdół
Zgłoś
wowka01 2014-03-24, 0:19 28
Zgłoś
Licentias 2014-03-25, 8:43
wowka01 za taki komentarz zawsze piwo. Jest tyle pięknych sportów a ludzi oglądają panienki biegające za piłką i szkolące swoją grę aktorską
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 15:06 2
Ostatnio mamy jakąś mode na pedalstwo na sadolu, co drugi wyjeżdża z takimi rodzynami. Chyba po kolędzie u was nie chodził ;_;
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 15:46 6
Oddzielmy dwie rzeczy: kretyńskie zachowania piłkarzy oraz piękno piłki samej w sobie (bez otoczki płaczków). Ja uwielbiam piłkę, jest dla mnie piękna, różnorodna itd. i banda aktorzyn tego nie zmieni, po co hejtujecie sport, hejtujcie piłkarzy którzy robią z niego komedię, a nie całą dyscypline
Zgłoś
stopro123456 2014-03-26, 16:57 4
Stare chłopy, a bójkę klubów prowadzą. Śmiech na sali panowie
Zgłoś
Nizaryta1 2014-03-26, 17:20 1
Zgłoś
JE_not 2014-03-26, 18:39 1
przeczytajcie to w melodii ''teraz węgorz''
Zgłoś
golip 2014-03-26, 19:46
Fajne tylko trzeba sobie wyobrazić, że czyta to Olbrychski.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 22:54 1
wowka01 napisał/a:

Kibicuję, tylko gdy oglądam piłkę lat 70/80, gdzie piłkarz ostro potraktowany nie czeka na gwizdek sędziego tylko wstaje jak najszybciej.........

Za chwilę zejdę ze śmiechu. Kibicuje gdy oglądam piłkę lat 70/80. Już bardziej zajebistrzym sie zrobić nie mogłeś. Komu kibicujesz jak oglądasz powtórki? Masz nadzieję, że za którymś razem Polacy jednak wygrają z Niemcami w 1974? Jesteś głupim kretynem, który podporządkowuje się tendencji panującej na sadolu. Nie masz mózgu, ani własnego zdania. Żryj śmieci...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-26, 23:13
Zgłoś
wowka01 2014-03-26, 23:56 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem