Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakiekolwiek masz poglądy, są błędne dla drugiej strony, co działa w obie strony.
Widzę spora ignorancja ekonomiczna na tym portalu, jedyny kto traci na tym programie to bezdzietni co jest jak najbardziej słuszne, bo to patologia.
Założyłeś konto tylko po to, żeby się pochwalić, że masz gówniaka?

500+ dupa
to daj dupy Bidroniowi za darmo frajer od mycia garów..
Krul z PO, nie dość że dymał 2 razy mocniej to nawet 500-stów ludowi nie dawał. No ale dworzanie krula, jak dobrze obciągali, mieli pozwolenie by sami też czasem lud wydymać. A teraz się skończyło, dworzanom pozostaje płacz, dymanie w dupę na równi z ludem i układanie debilnych wierszyków
o właśnie taki motłoch jak ty łyka jak pelikan propagandę i nawet nie mrugnie , nawet nie trzeba sie zastanawiać kto jest amebą sami sie ujawniają
Boli dupsko i piecze bo to ze jestes idiotą i się nie dorobiłes na niczym to automatycznie zagladasz do gara tym co zarabiają wiecej. trzymaj morde we wlasnym chlewie jak zresz bo nabrudzisz.
pis jeszcze dugo bedzie ci ladowac do pustej lepetyny ze wszystko co obecnie nie tak to wina tuska niemca i zlodziei okraglego stolu sprzed stu lat a ty bedziesz potakiwac jak manekin
Rzad idealnie dopasowal jezyk do inteligencji ameb i motlochu ktory na nich glosuje, oni nawet nie musza udawac inteligetnych i wykształconych jak probowali platformiaki bo ich wyborcy sa tak tepi że mozna im wmówic wszystko --- w koncu sami ze swojej kasy sobie finansują pincetplus i myśla ze cokolwiek dostają
Krul z PO, nie dość że dymał 2 razy mocniej to nawet 500-stów ludowi nie dawał. No ale dworzanie krula, jak dobrze obciągali, mieli pozwolenie by sami też czasem lud wydymać. A teraz się skończyło, dworzanom pozostaje płacz, dymanie w dupę na równi z ludem i układanie debilnych wierszyków
Jakieś dowody? Z tego co wiem, to Tuskowi nawet prokuratorskich zarzutów nie postawiono za dymanie Polaków dwukrotnie bardziej niż Kaczyński. To znaczy, że Kaczyński chroni Tuska!
won pisowski psie robic kale karakanowi

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie