Krul z PO, nie dość że dymał 2 razy mocniej to nawet 500-stów ludowi nie dawał. No ale dworzanie krula, jak dobrze obciągali, mieli pozwolenie by sami też czasem lud wydymać. A teraz się skończyło, dworzanom pozostaje płacz, dymanie w dupę na równi z ludem i układanie debilnych wierszyków
co boli dupa

Krul z PO, nie dość że dymał 2 razy mocniej to nawet 500-stów ludowi nie dawał. No ale dworzanie krula, jak dobrze obciągali, mieli pozwolenie by sami też czasem lud wydymać. A teraz się skończyło, dworzanom pozostaje płacz, dymanie w dupę na równi z ludem i układanie debilnych wierszyków
Idiota z Ciebie ale co zrobić. Mi dawać pieniędzy nie muszę, byle tylko nie zabierali.
byle tylko nie zabierali.
Jeśli nie masz na koncie dużej kasy, to Ci nie zabiorą.
PS. Kolesie jak ten z filmiku, po prostu nie może już robić wału za wałem na ludziach, co za PO uchodziło wszystkim który mieli połapane. Tak, tacy teraz płaczą najbardziej. Nam się zmieniło nie wiele.
kolesie jak ten z filmiku to udowadniają, że TVN przeszedł na home office co nie zmienia faktu, że głosowanie na zmianę PiS lub PO to jak wybór między stłuczeniem kolana a skręceniem nadgarstka. A co do tego że PiS chociaż Ci część z tego oddaje to się zastanów skąd nowe podatki i inflacja się wzięły

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie