Patologia w Polsce C
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Mam nadzieję, że kiedyś do niego cios wróci, bo dziennikarka dostała tak naprawdę za niewinność - zauważcie, że pierwszy zaatakowany został kamerzysta, a kobieta przyszła mu z pomocą. To typowe zachowanie wieśniaków (chodzi o stan umysłu). A weź takiemu oddaj, to będzie cię po sądach ciągnął, bo istnieje debilny zapis o ,,przekroczeniu obrony koniecznej".
Prawidłowa reakcja, j🤬i manipulatorzy z tych telewizji to porażka. Wieś to wieś i tam się hoduję świnię, ale zaraz przecież k🤬a jest plan zagospodarowania przestrzennego wsi. Po h🤬j polskie jest jak można z zachodu ściągać świnie. Winny nie jest smród tylko zazdrość reszty wioski która zapewne op🤬liła ziemię na renty strukturalne, a teraz za najniższą jebią w korporacjach.
Za walnięcie dziennikarza/dziennikarki zawsze piwo!
na c🤬j się wp🤬lała, po kiego grzyba biegła jak ten koleś operatora gonił?
no i ,k🤬a, bardzo dobrze. Widać, że się nie p🤬li z telewizyjnymi k🤬ami.
Ale jej pięknie wyk🤬ił! Jakoś nie jest mi jej szkoda
N................z
2016-07-14, 11:00
NastyRascal napisał/a:
karetka przyjechala bo babsko liscia dostalo a w tym momencie moze ktos dostal zawalu i potrzebowal pomocy z ów karetki.
OWEJ KARETKI ty antypolski nieuku. Na litość, jeśli nie potraficie poprawnie stosować rzadziej używanych zaimków, to zostańcie przy standardowych.
pl.wiktionary.org/wiki/%C3%B3w
Ale poj🤬e towarzystwo tutaj...
A żeby wasze przyszłe żony były dziennikarkami i miały pracę w takich okolicach

mam nadzieję że będziecie latali za nimi z telefonami, nagrywali i komentowali 'bardzo dobrze k🤬a'
Polska C zgadza się, wieśniaki mają ciągle te same zwyczaje od czasów średniowiecza
K🤬a co wy p🤬lici, jak ktos ma pare swin to spoko, ale taka hodowla to jest masakra, teoretycy p🤬leni
Powinni go knura spałować ostro. Co za zabita dechami wiocha
C................i
2016-07-14, 11:44
macie mięsko bez ziemniaczków
Jeden próbuje być zabawniejszy od drugiego, a zamiast prężyć się i kombinować nad zabawnym komentarzem wystarczyłoby pomyśleć, co ostatnimi czasy na sadolu jest sztuką. Karetka przyjechała zapewne w celu zrobienia obdukcji bo pewne jest, że reporterka wniesie pozew o napaść, jak nie lepszy paragraf typowi przyklepią. Widać, że agresorzy to j🤬e chamy, które nie potrafią zdania poprawnego sklecić więc wysługują się "językiem migowym".
amha
2016-07-14, 12:47
wyborca PiSu. Zrobię, co chcę i co mi zrobicie?