👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wystarczy podac dane statystyczne, niekoniecznie prawdziwe, aby twoja wypowiedz brzmiala bardzo bardzo wiarygodnie
To Ă propos dzisiejszego święta statystyk?
"Ja wraz z moim psem mamy statystycznie po trzy nogi"
"Ja wraz z moim psem mamy statystycznie po trzy nogi"

Amerykańscy naukowcy dowiedli, że amerykańscy naukowcy nie istnieją.

daf098 a statystycznie w watykanie przypada około 2ch Papieży na kilometr kwadratowy.
"Komputer dorownujacy parametrami ludzkiemu mozgowi" Ciekawy jestem jaki to?
Ile czlowiek ma RAMu jaki procek i dysk

Exabyte [EB] = 1 bilion gigabyt'ow , nawet nie wiedziałem że takie coś istnieje

Po co komputer ma dorównać ludzkiemu mózgowi?
Wtedy zamiast myśleć o pierdołach pójdzie na piwo i laski i koniec rozwoju komputeryzacji.
Wtedy zamiast myśleć o pierdołach pójdzie na piwo i laski i koniec rozwoju komputeryzacji.
radzieccy naukowcy wymyslili wszystko zerny kwas ale nie maja go gdzie trzymac

za 20 lat będzie 9ty marca 2030 pod warunkiem że w 2012 nas nie wykończy euro albo jakiś inny koniec świata.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie