📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:25
🔥
Hobby
- teraz popularne

Orsi tak też można na to spjrzeć, mówię tylko o idiotach wysmiewających i gardzących świętami, a sami je i tak obchodzą

Nie ma to jak pukać w dno od spodu. Takie moje subiektywne przemyślenie.

Ale to żałosne, jakby robili to na siłę, śmiech też mają taki sztuczny, nie wiem.. dziwne to takie jakby myśleli, że oni tacy mądrzy i jedyni na świecie mają we wszystkim rację..

@achmed: A mi wstyd, że należysz do tej samej "grupy" co ja z tą ortografią i interpunkcją. Do szkoły wracać, matole.

Jakie święta, jako że niewierzący jestem, to nie obchodzę, do pracy idę, ktoś musi pilnować babki na kasie na stacji benzynowej

dla mnie święta to czas, który spędzam z ludźmi, z którymi normalnie nie ma czasu się spotykać na co dzień (niestety), w którym mogę zjeść coś dobrego, odpocząć dwa dni; podchodzę do tego bardziej jak do fajnej tradycji niż święta religijnego, jako że kościół ani wiara mnie nie pociąga. na wigilii nie ma modlenia się przed jedzeniem, nie ma kolęd, na pasterkę też nie chodzimy. ja po prostu lubię świąteczny klimat.
a 26ego i tak idę już do pracy. poszłabym i w wigilię i w pierwszy dzień świąt też, ale jednak wygrywa opcja zjedzenia dobrej rybki i kawałka ciasta 3 godziny drogi pociągiem stąd.
a 26ego i tak idę już do pracy. poszłabym i w wigilię i w pierwszy dzień świąt też, ale jednak wygrywa opcja zjedzenia dobrej rybki i kawałka ciasta 3 godziny drogi pociągiem stąd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie