Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sick_Stick 2013-12-22, 19:31 4
yyyy, panowie z kwejka?

podpis użytkownika

Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o

j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Zgłoś
k................8 2013-12-22, 19:32 16
Myślałem, że ten grubas zakończył karierę.
Zepnę poślady i napisze, że jest c🤬jowe.
Zgłoś
r................r 2013-12-22, 19:43
a c🤬jowe , święta są , ciapków nie ma , to i docenić trzeba ;]
Zgłoś
teken 2013-12-22, 19:57 16
W sumie to p🤬lą sensownie ;D

podpis użytkownika

Zgłoś
dram09 2013-12-22, 20:04 4
K🤬a k🤬ę k🤬ą poganiał... tyle w tym temacie. Rozumiem "problem" tematu ale na c🤬j tyle k🤬a bluzgać? Że niby fajniejszy przekaz wtedy?
Zgłoś
ulifont 2013-12-22, 20:37 2
po c🤬j ateiście obchodzić święta? Do roboty k🤬a!

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Orsi 2013-12-22, 21:04 4
@up
powiedział zapewne wierzący który op🤬la się całą niedzielę aby na godzinkę pójść do kościółka...
Zgłoś
A................i 2013-12-22, 21:28 1
pół godziny to stanowczo za długo
Zgłoś
k................8 2013-12-22, 21:35 16
Podsumowując to ten Dakan czy c🤬j mu jak i ten pedał obok to naprawdę pop🤬lone zjeby są, ten obok grubasa jednak bardziej pop🤬lony i ma wk🤬iający sposób bycia.Chcąc nie chcąc fajnie by było takiemu wyj🤬 dla frajdy
Na siłę próbują być fajni grubasa jakoś idzie zdzierżyć, ale tego pedała co barszcz rozlewa to nie, pokazuje taka p🤬da jaka to "mondra i oświecona" jest lecz każdy chyba zdążył zauważyć, że to p🤬da społeczna jest co lubi srać do swojego gniazda.
Przypadkiem kiedyś natknąłem się na ich program o żydach i ten pedał znowu srał do swojego gniazda i po niebiosa wychwalając żydów, że jakie to Polackie cebulackie społeczeństwo jest nietolerancyjne i że ciemnogód i c🤬j w dupę.
Debil kompletnie nic nie wie o tym co żydzi zrobili nam Polakom po wojnie i przed wojną a stoi za nimi murem i liże im obrzezane c🤬je.
Zresztą ten grubas dakan coś p🤬lił, że kończy karierę w jewtube a tutaj taki c🤬j, kłamca j🤬y oby w sylwestra po pijaku tak się wyj🤬 na ryj żeby mu zęby wybiło za takie kłamstwa.
K🤬a idole lewackiej gimbazy.
Zgłoś
ulifont 2013-12-22, 22:08 1
Orsi nie tak do końca w kościele dawno nie byłem ale wk🤬ia mnie te wyśmiewanie świąt przez ateistów, ale jak wolne od roboty z tego powodu to już im staje, świętują po chrześijańsku opluwając tą wiarę

podpis użytkownika

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Z................h 2013-12-23, 1:24 9
@ulifont: Jak by się dało to bym do pracy poszedł. Wolałbym sam sobie wybrać dni wolne szczerze mówiąc.

A że ateiści czasem uczestniczą w kolacji ze swoimi katolickimi członkami rodziny? A co mają robić jak wszystko w p🤬du pozamykane? Chętnie wybrałbym się na narty czy gdzieś. Najlepiej, żeby katolicy nap🤬li świąt pół roku kalendarzowego, przywłaszczyli sobie nawet Nowy Rok, Święto Niepodległości czy 1 maja i mówili ateistom, że oni nie powinni mieć w tych dniach wolnego, bo to święta katolickie.

Ja czasem zajrzę na wigilię, czasem nie. Rodzinę odwiedzam cały rok, często i odległych kuzynów. Nie musi mnie do tego przymuszać żadne święto.

A 25 grudnia to nie dzień narodzin Jezusa. To po pierwsze. Poczytajcie sobie o pogańskich świętach bóstw solarnych czy o Mitrze. Czy by było chrześcijaństwo czy nie zapewne tak samo byłby świętowany uroczyście, bo jest związany z przesileniem słonecznym i był/jest szczególnie obchodzony bez względu na kręgi kulturowe, religię, et cetera...
Zgłoś
Orsi 2013-12-23, 1:24 2
ulifont napisał/a:

Orsi nie tak do końca w kościele dawno nie byłem ale wk🤬ia mnie te wyśmiewanie świąt przez ateistów, ale jak wolne od roboty z tego powodu to już im staje, świętują po chrześijańsku opluwając tą wiarę

Ateista ma to w dupie i potrafi uszanować zarówno święto innej religii jak i postępować zgodnie z tradycją która została niewątpliwie wpisana przez KK.
Ci którzy wyśmiewają to kolejni idioci którzy próbują "zaistnieć" i zostać przez kogoś zauważonym niestety kosztem ateistów którym to wcale nie przeszkadza...
Zgłoś
k................8 2013-12-23, 1:38 1
Zarammoth napisał/a:

@kawałc🤬ja88: Ból dupy - level over 9999 !!!

Żydzi, lewacy, jaszczuroludzie

Weźcie z tym bólem dupy to sp🤬alajcie, zapomniałeś wkleić jeszcze znanego dobrze obrazka ze środkiem na taki ból.
Ani to śmieszne ani nic nie wnosi do tematu.
Zgłoś
F................k 2013-12-23, 2:02 16
Katolicy myślą, że jak im się każe co mają robić, a czego nie mogą to ateiści też mają jakieś "kodeksy prawdziwego ateisty", które zabraniają im choćby spojrzenia na choinkę.

Poza tym choinka to zwyczaj pogański, a "dania wigilijne" nie mają nic wspólnego z Biblią, są po prostu tradycją polskiej kuchni.

Aha i jeszcze: Zostawianie wolnego miejsca przy stole to też zwyczaj pogański. Chodzi o miejsce dla zmarłych przodków, nie "nieznanego przybysza"

Pozdrawiam, Freedomik
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie