Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-23, 8:52
Zarammoth napisał/a:

@achmed: A mi wstyd, że należysz do tej samej "grupy" co ja z tą ortografią i interpunkcją. Do szkoły wracać, matole.

Bardzo ładnie się kolega podsumował, bardzo ładnie, matole.
Zgłoś
SirPEWLOK 2013-12-23, 10:48
Spinam poślady...
Nie zgadzam się z ich zdaniem...

P.S.
Ktoś mnie teraz zaciuka bo nikogo nie zwyzywałem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 10:59
achmed napisał/a:

Uwarzam się

Uwarzam się

Uwarzam się

Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 11:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 11:39
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Orsi 2013-12-23, 12:21 1
ulifont napisał/a:

Orsi tak też można na to spjrzeć, mówię tylko o idiotach wysmiewających i gardzących świętami, a sami je i tak obchodzą

No i o to chodzi Najważniejsze to nazywać rzeczy po imieniu.
Zgłoś
Bankracy 2013-12-23, 13:00
Zgłoś
lordbehemoth 2013-12-23, 16:31
Jak wyłączyć tą wkur....cą reklame z karpiem ???
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-23, 20:54
święta sa spoko jesli obedrze się je z tej chorej sekciarskiej ideologii
Zgłoś
Radysh 2013-12-23, 22:48
Niektórzy faktycznie myślą, że te czy inne święta, znaczą cokolwiek mistycznie i religijnie w życiu ateistów.
Otóż jest to błąd.

Ja sam, jak i wielu ateuszy, traktuje te dni wolne, jako okazję do spotkania się z bliskimi, rodzinom, przyjaciółmi.

Tylko tyle i aż tyle.

A teraz po flachę do kuchni!
Zgłoś
Massivee 2013-12-24, 0:59 1
Zgłoś
55TIGER39 2013-12-24, 1:41 1
- Pamiętajcie, że choinka to pogański (germański) zwyczaj ukradziony przez katolików.
- Sam okres świąteczny był obchodzony podobnie bez względu czy religia chrześcijańska pojawiła się na tych terenach. Nasi przodkowie obchodzili święta bóstw solarnych.
- Jezus NIE urodził się w grudniu. To kościół zastąpił lokalne święto boga słońca narodzinami swojego boga z półwyspu arabskiego.
- I katolicy i ateiści świętują tak samo: jedzą, piją i nie rozmawiają o bogu (poza pasterką), więc to równie dobrze jest bezbożne święto.
- Ateiści nie śpiewają kolęd, jak się katolikom wydaje. To jakiś wymysł. Przynajmniej ja nie znam ateisty nawiązującego w tym czasie do boga.
- Siłą rzeczy ateiści mają również CZAS WOLNY, więc dlaczego muszą siedzieć w domu i akurat nie wybrać się do rodziny.
- Dawanie prezentów nie ma nic wspólnego z religią.
- Dania jedzone podczas świąt są oznaką kultywowania RODZIMEJ KUCHNI i nie są w żaden sposób powiązane z biblijnymi potrawami.
Zgłoś
ulifont 2013-12-24, 19:33
Sniezny_Krol piwo dla Ciebie za awatar
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem