📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:28

Militarnie zawsze byliśmy mocni, bo potęgę tworzą ludzie, a nie zabawki jakich używają. Nawet dziś w przypadku bezpośredniego zagrożenia ojczyzny, myślę że byśmy byli dumni z naszych walczących, niezależnie od wyniku, bo historia uczy nas, iż nawet z klasą potrafimy przegrywać. Myślę, że jesteśmy najbardziej niedocenionym narodem na świecie, który od zawsze był dymany przez innych, ale co by nie ukrywać to i nam zdarzało się dymać
. Dlatego też jestem świadomy swej tożsamości narodowej i jestem z niej dumny oraz czuję się Polakiem, a nie polaczkiem, bo polaczki to tałatajstwo i c🤬y bez honoru.

@up all
widzę, że podobnie do mnie myślących jest kilku na Sadolu. Pozdro.
@Stryjek
za Polskę i szacunek do niej zawsze piwo.
P.S. Z góry Cię przepraszam za to co poniżej, ale muszę (i chyba to nie tylko moja opinia):
Ile jeszcze moderacja będzie nas męczyć powtarzaniem na każdej stronie swoich tematów? RZYGAĆ SIĘ KURRRWA CHCE !!!
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-10-24, 10:50 ]
a możesz wyjaśnić o co ci chodzi?
sadol.pl/rzygac-chce-sie-kurrrwaaaaaaaaaa-vt146838.htm
a nie srać żarem po całym forum.
widzę, że podobnie do mnie myślących jest kilku na Sadolu. Pozdro.
@Stryjek
za Polskę i szacunek do niej zawsze piwo.
P.S. Z góry Cię przepraszam za to co poniżej, ale muszę (i chyba to nie tylko moja opinia):
Ile jeszcze moderacja będzie nas męczyć powtarzaniem na każdej stronie swoich tematów? RZYGAĆ SIĘ KURRRWA CHCE !!!
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2012-10-24, 10:50 ]
a możesz wyjaśnić o co ci chodzi?
sadol.pl/rzygac-chce-sie-kurrrwaaaaaaaaaa-vt146838.htm
a nie srać żarem po całym forum.
Jeszcze nadejdą nasze czasy i to nie są puste słowa...
Nawet George Friedman o tym mówi w "prognozie na następne 100 lat" (polecam książkę), a on leszczem nie jest skoro przewiduje na bieżąco sytuacje i liczą się z nim wszyscy przywódcy.
Nawet George Friedman o tym mówi w "prognozie na następne 100 lat" (polecam książkę), a on leszczem nie jest skoro przewiduje na bieżąco sytuacje i liczą się z nim wszyscy przywódcy.

Ehhhhh.. Kiedy w końcu zostanie obalony mit o Husarii walczącej z zamocowanymi skrzydłami? Wystarczy obejrzeć obraz np. Pietera Snayersa "Bitwa pod Kircholmem" z 1630 aby przekonać się że "skrzydlata husaria" to mit!
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!

WHATtheFUCK,
Przecież to jezus on zawsze cuda niewidy robi
Co do filmu to wszystko super,pięknie by się oglądało gdyby jakiś pedał nie darł ryja co chwila w głośnikach!
Przecież to jezus on zawsze cuda niewidy robi

Co do filmu to wszystko super,pięknie by się oglądało gdyby jakiś pedał nie darł ryja co chwila w głośnikach!

Chciałbym poinformować, że jest akcja mająca na celu ustawienie husarzy pod Pałacem Prezydenckim. Rozwija ją i promuje pan Marek Jakubiak, właściciel browaru Ciechan.
facebook.com/HusariaPrzedPalac?fref=ts
facebook.com/HusariaPrzedPalac?fref=ts

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie