👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~T3RMINATOR napisał/a:
Łatwiej byłoby wcisnąć ten korek do środka.
Byłeś harcerzem? Tam uczą rzeczy podstawowych do przetrwania, jak np. otwieranie piwa paskiem harcerskim.
35i napisał/a:
Byłeś harcerzem? Tam uczą rzeczy podstawowych do przetrwania, jak np. otwieranie piwa paskiem harcerskim.
Dokładnie, nie był harcerzem bo się pewnie komarów bał albo mama mu nie pozwoliła bo on taki delikatny
Ps. W czym oni mieszkają w lepiance z gówna?
35i napisał/a:
Nie byłem. Nigdy nie lubiłem być dotykanym przez starszych kolegów.
Wyzimlak napisał/a:
Nie byłem. Nigdy nie lubiłem być dotykanym przez starszych kolegów.
Koleżanki też tam były. Pomyliło Ci się z byciem ministrantem.
meloox napisał/a:
Mnie z Zuchów wywalili za pijaństwo
Mnie za palenie

Na bank jakiś poprzednik łatał dziurę zanim się wyprowadził.Teraz wyszła fuszerka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie