📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:35
@wiat: raczej pijackie jąkanie
[ Dodano: 2025-11-18, 05:56 ]
To jakieś pijackie jąkanie?
[ Dodano: 2025-11-18, 05:56 ]
To jakieś pijackie jąkanie?
Lololoney napisał/a:
tylko wtedy jak się zatyka dziurkęNa oko z pozostałości to ~25L... Wiesz, jedną szklanką zalejesz cały stół...
Takie zdarzenia, to nieodłączny element tego hobby, mi też wydupiło, balkon wytrzymał, ale sufit do malowania...
leżałam na łózku i usłyszałam czaaaask...... i wyleciałam i patrzę a tu chłop stojiiiii .... CHŁOPIE STARA CIE ZAJEBIE
U mnie w bloku jak była wódka na kartki i później jak ludzie pędzili bimber i handlowali tym na potęgę to w takiej baby co miała Metę Sojanowa się nazywała pękły dwa gąsiory zacieru na bimber.
Milicja co jakiś czas robiła naloty na znane im mety,Sojanowa wpadła w popłoch jak na obu końcach naszej ulicy Nysy milicyjne zobaczyła.
Chcąc wynieść do suszarni na 10 piętro oba gąsiory z zacierem to je wzięła i zbiła w p🤬du w progu mieszkania.
Zacier wylał się na klatkę i część do mieszkania.
Przypał i pół roku więzienia + grzywna.
Milicja co jakiś czas robiła naloty na znane im mety,Sojanowa wpadła w popłoch jak na obu końcach naszej ulicy Nysy milicyjne zobaczyła.
Chcąc wynieść do suszarni na 10 piętro oba gąsiory z zacierem to je wzięła i zbiła w p🤬du w progu mieszkania.
Zacier wylał się na klatkę i część do mieszkania.
Przypał i pół roku więzienia + grzywna.
a mi już nie wybucha bo pierwszą fermentacje we wiaderku robię
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie