Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:35
Tomilidżons1984 Wczoraj 5:56 2
@wiat: raczej pijackie jąkanie

[ Dodano: 2025-11-18, 05:56 ]
To jakieś pijackie jąkanie?
Zgłoś
misiekdiablo1 Wczoraj 6:25 7
Nasi lepsi.

Zgłoś
CrazyWhiteBoy Wczoraj 6:37 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tarcer123 Wczoraj 7:25
Nie miało czym oddychać i wywaliło. Cała podłoga zasrana.
Zgłoś
NapalonaFrytka Wczoraj 7:31
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Mateusz19871987 Wczoraj 7:36
wiat napisał/a:

to gwara slaska ?

Twój stary gorolu!!!
Zgłoś
dlubacz2 Wczoraj 7:56
Zgłoś
parapsychol Wczoraj 8:08
Zgłoś
Damianos88 Wczoraj 8:21
Lololoney napisał/a:

Na oko z pozostałości to ~25L... Wiesz, jedną szklanką zalejesz cały stół...
Takie zdarzenia, to nieodłączny element tego hobby, mi też wydupiło, balkon wytrzymał, ale sufit do malowania...

tylko wtedy jak się zatyka dziurkę
Zgłoś
CoolPHONE Wczoraj 8:23
BU BU BU BU HA HA HA HA
Zgłoś
Damianos88 Wczoraj 9:38
On jest upośledzony że tak gada?
Zgłoś
ALIEN0402 Wczoraj 10:29
leżałam na łózku i usłyszałam czaaaask...... i wyleciałam i patrzę a tu chłop stojiiiii .... CHŁOPIE STARA CIE ZAJEBIE
Zgłoś
gonzor Wczoraj 14:58
wiat napisał/a:

to gwara slaska ?

nic z tych rzeczy,
to polski bełkot
Zgłoś
SokółWędrowny Wczoraj 16:18
U mnie w bloku jak była wódka na kartki i później jak ludzie pędzili bimber i handlowali tym na potęgę to w takiej baby co miała Metę Sojanowa się nazywała pękły dwa gąsiory zacieru na bimber.
Milicja co jakiś czas robiła naloty na znane im mety,Sojanowa wpadła w popłoch jak na obu końcach naszej ulicy Nysy milicyjne zobaczyła.
Chcąc wynieść do suszarni na 10 piętro oba gąsiory z zacierem to je wzięła i zbiła w p🤬du w progu mieszkania.
Zacier wylał się na klatkę i część do mieszkania.
Przypał i pół roku więzienia + grzywna.
Zgłoś
nieczytamkomentow Wczoraj 17:18
a mi już nie wybucha bo pierwszą fermentacje we wiaderku robię
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem