podpis użytkownika
Bóg, Honor, Ojczyzna"Ludzie, którzy nami rządzą, są kimś gorszym od komunistów...Są głupcami"
P🤬le obie wasze Polski...

W zeszłym tygodniu dostaliśmy list od prawników Apple.
Okazało się, że zdążyli wcześniej opatentować drogie zabawki dla pedałów.
Z kartoteki policyjnej: w dniu 29 sierpnia w Warszawie obrabowano sklep Apple. Według sprzedawców ukradziono z półek sprzęt o cenie sprzedaży ponad 5000 zł. Śledztwo umorzono z powodu niskiej szkodliwość społecznej, gdyż straty firmy wyniosły 240 zł.
korzystając z okazji chciłbym pozdrowić BLENDZIORA
ps. wypatrosze cie jak wenża

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.Mam firmę, która produkuje męskie pozłacane kulki analne, dildo i wibratory.
W zeszłym tygodniu dostaliśmy list od prawników Apple.
Okazało się, że zdążyli wcześniej opatentować drogie zabawki dla pedałów.
Z kartoteki policyjnej: w dniu 29 sierpnia w Warszawie obrabowano sklep Apple. Według sprzedawców ukradziono z półek sprzęt o cenie sprzedaży ponad 5000 zł. Śledztwo umorzono z powodu niskiej szkodliwość społecznej, gdyż straty firmy wyniosły 240 zł.
korzystając z okazji chciłbym pozdrowić BLENDZIORA
ps. wypatrosze cie jak wenża
Po tym co Brać Sadoli przeczytała o Tobie w komentarzach, radzę Ci albo się przelogować albo zrobić kolejne konto.

Po tym co Brać Sadoli przeczytała o Tobie w komentarzach, radzę Ci albo się przelogować albo zrobić kolejne konto.![]()
LOL nie mam żadnego kąta innego, specjalnie tamto napisałem, sądziłem że nikt się nie zorientuje że to ja ;/ ale widze ze nie umiecie sie dobrze bawić, zreszto jak bym się pomylił zawsze mozna edytować swój komentarz w ciągu godziny, a w ciągu godziny to ja napisałem poziej 3 komentarze, ale wy macie ból dupki
albo zrobić kolejne kONto.
LOL nie mam żadnego kĄta innego
Proszę, wyjdź stąd!

Ahahah, co koleś.

podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi

iOS jest niesamowicie genialnym i stabilnym systemem, od dwóch lat ani razu mi się nie zawiesił ani nie zrestartował, telefony np. z serii 4 czy 5 są bardzo solidnie wykonane ale niestety spedalone przez zj🤬e hipsterstwo, które używa tej marki do lansowania się fotkami w lustrze z jabłuszkiem, czy c🤬j wie czym jeszcze. Jak ktoś jest obeznany w systemach i się tym interesuje to potrafi wykorzystać potencjał srajfona, czy innych urządzeń od Apple.
Nie, nie płaci się tyle samo, np. Pou które jest darmowe na Androida jest płatne na iOS.
Chcesz jeszcze coś dodać?
Zgodzę się, jeśli chodzi o stabliność. Ale Android, jeśli nie instalujesz wszystkich badziewnych aplikacji też działa stabilnie, a jeśli nawet telefon zawiesi się raz na miesiąc to jestem w stanie wytrzymać.