📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zazdro, fotele z opcją masażu, a u nas jeszcze trochę i miejsca stojące będą... tylko miejsca stojące będą

dennissliwa napisał/a:
Ale wszyscy musieli być zasrani ze strachu
Nie mieli czasu na to, bo dokręcali w samolocie śrubki.

To ten lot, w którym pilot prosił pasażerów o modlitwę? Poważnie, był dziś taki news.

oj gdybym tam był a siedział by jakiś arab, w obronie pasażerów oczywiście
Kiedyś w latach 80tych jechałem PKS-em autobusem Jelcz (ogórkiem) z krzywą tylną osią czy piastą czy felgą z tyłu - nie pamiętam. Mniej więcej tak samo trzęsło jak w tym samolocie, tylko góra-dół, a nie na boki. W połowie trasy, prawie wszyscy z tyłu autobusu startowali do kibelka po tym masażu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie