👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To działa na tej zasadzie, że kraje na niebiesko nie muszą się starać o wizę w ambasadzie w swoim kraju. Jednak muszą się o nią starać na granicy, podczas rozmowy z urzędnikiem amerykańskim. Może im nie wbić pozwolenia wejścia, może wbić

To dotyczy tylko wiz turystycznych omg, żeby zostać obywatelem każdy musi przejść przez ten sam proceder.
A co w tym dziwnego? Mam ogromny szacunek do naszego narodu, do jego historii i naszej ojczyzny, ale nie oszukujmy się, większość naszych obywateli to polaczki cebulaczki czy klasyczne buraki. Banda idiotów i tyle. Nie dziwię się, że nie jesteśmy zbyt porządanymi goścmi w innych krajach. Amerykańce dobrze wiedzą, że mamy fachowców, którzy za grosze pracują i tylko dzięki wizom mogą odcedzić ich od reszty. Na prawdę bardzo mnie boli głupota Polaków, skoro PO ma takie poparcie

Lukasero napisał/a:
Jak dobrze, że jestem też Niemcem, Polaczki... 8)
Umrzyj

Jak Polak będzie chciał przeprowadzić się do USA, to cel osiągnie, trzeba się jednak dość wcześnie ogarnąć.

bimbastah napisał/a:
Czyli rozumiem że nadal jest wielu idiotów nie rozumiejących zasady "wyjątek potwierdza regułę" ...btw wiedziałem że zaraz jakiś oświecony wyjebie z Kościuszką![]()
Srasz we własne gniazdo i to na podstawie bzdur. Nie będę cię uświadamiał, jak przeciąg jest między uszami to nawet lekarz nie pomoże. Zryj gruz

P.S. Pewnie taki "ciemno ociemniały" jak ty nie słyszał nigdy takich nazwisk jak: Brzeziński, Wozniak, Ulam, Stewart, Kamiński, Faktorowicz itd.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie