Wizyta chorej pacjentki u lekarza:
-Dlaczego pani tak późno z tym przyszła?
-Półtora roku czekałam w kolejce.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To nie jest śmieszne, bo to prawda.
Dobra, kto jeszcze niezwłocznie zogniskował wzrok na nicku autora licząc, że to nasz lider?
@Up
Tylko ty, debilu
konto usunięte
2013-01-27, 15:16
To kolejne półtora roku poczeka pani na zabieg.
konto usunięte
2013-01-27, 17:19
hudziel napisał/a:
To nie jest śmieszne, bo to prawda.
Co zrobić? Prędzej samo przejdzie lub człowiek zejdzie zanim go lekarz przyjdzie

Prawdziwe i szybkie leczenie jest tylko dla bogatych.
Efekty powszechnego dostepu do opieki medycznej. Zlikwidować obowiązkowe ubezpieczenie, ludziom oddać składki. Jak biedni poumierają na różne choroby to nie będzie kolejek.
To powinno być w dziale "Absurdy dnia codzinnego"
- Czemu Pan nie przyszedł z tym do mnie wcześniej?
- Byłem
- I co powiedziałem?
- Wynocha symulancie!
konto usunięte
2013-01-27, 20:44
True story, własne:
Czekam w SORze w kolejce na przyjęcie. Przede mną z 15 osób. Po jakichś 3 godzinach czekania lekarz wychodzi i się pyta oczekujących gdzie pani ze złamaną nogą (była przede mną w kolejce), ktoś z kolejki krzyknął że jej się zrosła i już poszła. Wszyscy z bananem na ryju, a lekarz z największym, schował się w p🤬du do gabinetu na kolejną godzinę.
konto usunięte
2013-01-28, 11:03