Ruska babcia p🤬lnęła na glebę ale ekspedientka była zbyt zajęta robotą żeby jej pomóc.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:01
Stare trupy takie, jak ten powinny już tylko w domu siedzieć i czekać grzecznie na śmierć, bo tylko stwarzają zagrożenie dla siebie i innych... Btw, jak taki truposz sam doszedł do sklepu,skoro na podłodze nie da rady się ruszyć? Zero koordynacji ruchowej, mięśnie i kości już chyba za życia zaczęły jej twardnieć. Serio, chodzące zombie!
Nie zawsze wszystko jest takie na jakie wygląda.
Może babka ostatni rok tamtej życie umilała, starsi ludzie niestety potrafią zaleźć za skórę.
Ja osobiście,(jestem tego niemal pewien - miałem podobną sytuację), tej babce bym pomógł - ale różnie to bywa...
Może babka ostatni rok tamtej życie umilała, starsi ludzie niestety potrafią zaleźć za skórę.
Ja osobiście,(jestem tego niemal pewien - miałem podobną sytuację), tej babce bym pomógł - ale różnie to bywa...
KonioBijca napisał/a:
Stare trupy takie, jak ten powinny już tylko w domu siedzieć i czekać grzecznie na śmierć, bo tylko stwarzają zagrożenie dla siebie i innych... Btw, jak taki truposz sam doszedł do sklepu,skoro na podłodze nie da rady się ruszyć? Zero koordynacji ruchowej, mięśnie i kości już chyba za życia zaczęły jej twardnieć. Serio, chodzące zombie!
Ikarowe skrzydła masz. Czeka cię niezłe rozczarowanie jeśli dożyjesz sędziwego wieku. Nie życzę krzywdy, ale mam nadzieję, że karma naprostuje rozum i gdy upadniesz kiedyś na chodnik, ktoś obok przejdzie i powie, że takie truchło powinno dogorywać w domu, czekając na śmierć. Ciekawe czy wtedy będziesz taki mądry.
Może ekspedientka bała się zarazić covidem lub nie chciała zarazić tej babci covidem jeśli przechodziłaby chorobę bezobjawowo ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie