Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Pirania69 2021-11-24, 21:24 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KonioBijca 2021-11-24, 21:47 5
Stare trupy takie, jak ten powinny już tylko w domu siedzieć i czekać grzecznie na śmierć, bo tylko stwarzają zagrożenie dla siebie i innych... Btw, jak taki truposz sam doszedł do sklepu,skoro na podłodze nie da rady się ruszyć? Zero koordynacji ruchowej, mięśnie i kości już chyba za życia zaczęły jej twardnieć. Serio, chodzące zombie!
Zgłoś
McQurwa 2021-11-24, 22:18
Każdy ma swoje priorytety
Zgłoś
Barnellini 2021-11-24, 22:52 61
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hasfar 2021-11-24, 22:53 4
Nie zawsze wszystko jest takie na jakie wygląda.
Może babka ostatni rok tamtej życie umilała, starsi ludzie niestety potrafią zaleźć za skórę.

Ja osobiście,(jestem tego niemal pewien - miałem podobną sytuację), tej babce bym pomógł - ale różnie to bywa...
Zgłoś
Mzimu 2021-11-24, 23:34 32
Zgłoś
Zasysacz 2021-11-25, 0:08 1
Zgłoś
Tuco 2021-11-25, 0:29 9
KonioBijca napisał/a:

Stare trupy takie, jak ten powinny już tylko w domu siedzieć i czekać grzecznie na śmierć, bo tylko stwarzają zagrożenie dla siebie i innych... Btw, jak taki truposz sam doszedł do sklepu,skoro na podłodze nie da rady się ruszyć? Zero koordynacji ruchowej, mięśnie i kości już chyba za życia zaczęły jej twardnieć. Serio, chodzące zombie!

Ikarowe skrzydła masz. Czeka cię niezłe rozczarowanie jeśli dożyjesz sędziwego wieku. Nie życzę krzywdy, ale mam nadzieję, że karma naprostuje rozum i gdy upadniesz kiedyś na chodnik, ktoś obok przejdzie i powie, że takie truchło powinno dogorywać w domu, czekając na śmierć. Ciekawe czy wtedy będziesz taki mądry.
Zgłoś
Halo 2021-11-25, 0:31
Trudno noo
Zgłoś
Kris891 2021-11-25, 0:40
Może ekspedientka bała się zarazić covidem lub nie chciała zarazić tej babci covidem jeśli przechodziłaby chorobę bezobjawowo ?
Zgłoś
KonioBijca 2021-11-25, 1:28 2
Zgłoś
Tryper 2021-11-25, 1:30
Empatia w Rosji w stylu chińskim.
Zgłoś
PsikutaBezS 2021-11-25, 1:38
A na końcu zrobiła sobie z🤬b fotkę....
Zgłoś
Dolandinho 2021-11-25, 2:25 15
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem