Wszystko takie piękne i kolorowe...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Korea płn. ogólnie dziadostwo ale doceniam jedno: na powitanie flagi polskie między ich flagami, no i ogólnie powitanie z pełna pompą.
Potrafili nas uszanować. Piwko.
Potrafili nas uszanować. Piwko.
Dobrze że napisali, że to powtórka, bo już zacząłem myśleć, że to na żywo.
Też byś potrafił docenić gdyby za nie machanie flagą groził Ci strzał w łeb albo wysłanie całej rodziny do gułagu do końca życia?
LoperPL napisał/a:
Też byś potrafił docenić gdyby za nie machanie flagą groził Ci strzał w łeb albo wysłanie całej rodziny do gułagu do końca życia?
Przeczytaj jeszcze raz potem komentuj. Chodzi mi to że RZĄD potrafił docenić wizytę. Nie o to że ludzie z radością machają. Chodziło mi o te flagi wysokie a nie chorągiewki. Wyobrażasz sobie takie powitanie gdyby Rudy pojechał do USA? Nie dość że to byłby zaszczyt dla przyjezdnych to Obama patrzyłby na delegację z Pl z góry i tak samo Putin.
KRLD zawsze mnie fascynowała jako państwo. Poza tym jak widze, że coś w poczekalni ma 14 piw to daje to 15 żeby było na głównej. Prawie jak moderator
"Miłość przywódców bratnich narodów"
W rolach głównych Leonid Breżniew i Erich Honecker.
W rolach głównych Leonid Breżniew i Erich Honecker.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie