zwierzak30 napisał/a:
Niby czary inteligentny
Już bez przesady. Jakby był inteligentny, to by rozpalił ognisko pod amboną i poczekał, aż myśliwy sam zejdzie...

podpis użytkownika
Q L I M A X
Szkoda, że go nie zaj🤬...
...tego misia oczywiście.
...tego misia oczywiście.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Miś miał wyj🤬e na spluwę bo nie miał pojęcia co to takiego, wycofał się tylko dlatego że jego ofiara nie wykazywała objawów strachu np. w postaci ucieczki.
Co za śmieć prowokuje a potem chce go zabić, ludzie to k🤬y są ten misio bardziej zasługuje by żyć niż ten cwok j🤬y c🤬j, powinno się go wrzucić do zagrody i szczac na łeb a jak będzie reagował mierzyć z broni by frajer się zastanowił czy warto reagować ha tfu
kosioraldo napisał/a:
Co za śmieć prowokuje a potem chce go zabić, ludzie to k🤬y są ten misio bardziej zasługuje by żyć niż ten cwok j🤬y c🤬j, powinno się go wrzucić do zagrody i szczac na łeb a jak będzie reagował mierzyć z broni by frajer się zastanowił czy warto reagować ha tfu
C🤬ja tam prowokuję, koleś bez potrzeby tam nie wlazł zapewne , może jest ornitologiem albo innym c🤬jem łążącym w ramach pracy po drzewach, a to w tej butelce zapewne służyło nie do prowokowania a do odstraszenia yogiego, jakaś substancja którą misiaki średnio tolerują, z broni mierzył bo yogi wchodził mu wp🤬l spuścić ,a że misiakowi się odwidziała nap🤬lanka to i koleś nie wystrzelił.
dobra bambiniści... taki miś by was op🤬lił i nie patrzył że "ja nie mam złych zamiarów"
SkoPio1 napisał/a:
"Niby czary"
Brednie, to nie czary.
moze chodziło mu o "czarny"
kosioraldo napisał/a:
Jesteś bardziej tępy od tego niedźwiedzia. Facet na filmie gdyby chciał odj🤬 zwierzaka, to by to zrobił wtedy, kiedy był on jeszcze na ziemi.
Swoją drogą, ciekawe jak smakuje mięso niedźwiedzia...?

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.