Myślicie ze to się zmarnuje? Albo dla polaka pójdzie albo na karmę dla zwierząt
Nic nie poleci, nic się nie zmarnuje. Wystarczy zgarnąć szuflą, zmielić i na głęboki olej.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Nada się, Wysoka temperatura smażenia zabije wszystkie zarazki, nawet bambusów

Geraldinio napisał/a:
Nic nie poleci, nic się nie zmarnuje. Wystarczy zgarnąć szuflą, zmielić i na głęboki olej.
Dawno temu widziałem film z linii produkcyjnej parówek. To chyba było w Rosji. Jednemu pracownikowi wywrócił się zbiornik ze zmieloną pulpą i wszystko wylało się na podłogę. Zbierał to właśnie szuflą do odśnieżania i... wlewał spowrotem do kadzi. Smacznego!
Kto nie pracował w restauracji, ten się na wysypisku śmieci nie śmieje...
Prawdopodobnie wypadek drogowy z największą liczbą trupów na świecie.
julek1947 napisał/a:
Prawdopodobnie wypadek drogowy z największą liczbą trupów na świecie.
Kto odkopie filmik na którym pociąg przejeżdża przez kolumnę owiec albo tir przez stado krów albo coś poj🤬em ale raczej nie bo pamięć mam średnia
smc napisał/a:
Kto nie pracował w restauracji, ten się na wysypisku śmieci nie śmieje...
Kto nie potrafi pisać po polsku z podwójnym zaprzeczeniem ten nie powinien k🤬a pisać komentarzy.
Bajaku powinno być " kto pracował"
Jutro promocja na kurczaka dla polskich robaków w biedrze
-Ernest Hemingway
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
11ban napisał/a:
Kto nie potrafi pisać po polsku z podwójnym zaprzeczeniem ten nie powinien k🤬a pisać komentarzy.
Bajaku powinno być " kto pracował"
Miało być śmiesznie, a wyszło jak zawsze.
Przepraszam...
Przecież to jakaś padlina. Zobacz na typ naczepy. Zwyczajna łódka z zakrytą plandeką a nie żadna chłodnia. Z resztą padliny też nie powinno się przewozić w takiej naczepie. Nie wiem co się tam odj🤬o.
7wporzondku napisał/a:
Kto odkopie filmik na którym pociąg przejeżdża przez kolumnę owiec albo tir przez stado krów albo coś poj🤬em ale raczej nie bo pamięć mam średnia