SupremeLeader napisał/a:
Skradnie wasze serca.
I portfele z kielni....

Serio, wk🤬iony jestem na Adolfa za to, że nie zagazował wszystkich europejskich cyganów. Zj🤬 po całości.
Jeśli ktoś zasługuje na miano podludzi, to właśnie cyganie.
Jak ja tego robactwa nie znoszę.
Jeśli ktoś zasługuje na miano podludzi, to właśnie cyganie.
Jak ja tego robactwa nie znoszę.
Jakiś powietrzem chłodzony boxer.... Zaj🤬e z kwejka czy innej wiochy.pl
Ok wygląda to fatalnie z naszego punktu widzenia.
Ale niech każdy z nas odpowie sobie na pytanie: "Czy ja jestem od niego szczęśliwszy?"
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Ale niech każdy z nas odpowie sobie na pytanie: "Czy ja jestem od niego szczęśliwszy?"
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Kamil1986DC napisał/a:
polaki w Niemczech tak wyglądają
Twój stary tak wygląda i jak już piszesz Niemcy z dużej, to Polacy też gamoniu

vass napisał/a:
Twój stary tak wygląda i jak już piszesz Niemcy z dużej, to Polacy też gamoniu
Wyluzuj, nasz kamilek ma awersję do swojego pochodzenia. Trauma dzieciństwa, rozumiesz patologiczna rodzina, stwierdzone upośledzenie w stopniu znacznym(dodatkowy chromosom) i do tego wujek który pokazywał mu "kotki" w piwnicy. Ale to miłe z Twojej strony ze powiedziałeś mu jak wyglada jego tata, do dziś nic o nim nie wiedział.

SupremeLeader napisał/a:
Wyluzuj, nasz kamilek ma awersję do swojego pochodzenia. Trauma dzieciństwa, rozumiesz patologiczna rodzina, stwierdzone upośledzenie w stopniu znacznym(dodatkowy chromosom) i do tego wujek który pokazywał mu "kotki" w piwnicy. Ale to miłe z Twojej strony ze powiedziałeś mu jak wyglada jego tata, do dziś nic o nim nie wiedział.
vass napisał/a:ass"]Twój stary tak wygląda i jak już piszesz Niemcy z dużej, to Polacy też gamoniu
polaki zawsze z małej,bo to mały,biedny narodzik ...nie to co Niemcy