📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu

SupremeLeader napisał/a:
Skradnie wasze serca.
I portfele z kielni....

Ok wygląda to fatalnie z naszego punktu widzenia.
Ale niech każdy z nas odpowie sobie na pytanie: "Czy ja jestem od niego szczęśliwszy?"
Ale niech każdy z nas odpowie sobie na pytanie: "Czy ja jestem od niego szczęśliwszy?"
Kamil1986DC napisał/a:
polaki w Niemczech tak wyglądają
Twój stary tak wygląda i jak już piszesz Niemcy z dużej, to Polacy też gamoniu

vass napisał/a:
Twój stary tak wygląda i jak już piszesz Niemcy z dużej, to Polacy też gamoniu
Wyluzuj, nasz kamilek ma awersję do swojego pochodzenia. Trauma dzieciństwa, rozumiesz patologiczna rodzina, stwierdzone upośledzenie w stopniu znacznym(dodatkowy chromosom) i do tego wujek który pokazywał mu "kotki" w piwnicy. Ale to miłe z Twojej strony ze powiedziałeś mu jak wyglada jego tata, do dziś nic o nim nie wiedział.

SupremeLeader napisał/a:
Wyluzuj, nasz kamilek ma awersję do swojego pochodzenia. Trauma dzieciństwa, rozumiesz patologiczna rodzina, stwierdzone upośledzenie w stopniu znacznym(dodatkowy chromosom) i do tego wujek który pokazywał mu "kotki" w piwnicy. Ale to miłe z Twojej strony ze powiedziałeś mu jak wyglada jego tata, do dziś nic o nim nie wiedział.
vass napisał/a:ass"]Twój stary tak wygląda i jak już piszesz Niemcy z dużej, to Polacy też gamoniu
polaki zawsze z małej,bo to mały,biedny narodzik ...nie to co Niemcy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie