Istnieje jakieś prawo, że po pościgu mogą spałować ściganego...
Natomiast ostatnio w pewnym programie oglądałem bardzo ciekawy przypadek. Mężczyzna miał sześć noży rzeźnickich i hasał sobie z nimi przed własnym domem. Oczywiście przyjechali policjanci, wyciągnęli wielkie spluwy etc. Koleś prosił żeby go zastrzelili... Nie zgodzili się, on wyrzucił noże, aresztowano go i skazano za usiłowanie popełnienia samobójstwa o_O
Natomiast ostatnio w pewnym programie oglądałem bardzo ciekawy przypadek. Mężczyzna miał sześć noży rzeźnickich i hasał sobie z nimi przed własnym domem. Oczywiście przyjechali policjanci, wyciągnęli wielkie spluwy etc. Koleś prosił żeby go zastrzelili... Nie zgodzili się, on wyrzucił noże, aresztowano go i skazano za usiłowanie popełnienia samobójstwa o_O

"usiłowanie popełnienia samobójstwa" poważnie ? <3 pseudo liberalizm

Pieprzona amerykańska policja. Chyba że kierowca był czarny, to nie mam zastrzeżeń.

Dobrze zrobili, złamas uciekał, zapieprzał pewnie przez miasto narażając innych na niebezpieczeństwo, więc mu się należało. Jakby gość zabił ileś osób po drodze, to padałyby na pewno pytania w stylu "A gdzie była policja?!"... Jakbym tam byl, sam bym gościowi wyjechał z bejzbola po nerach.

msl napisał/a:
zapieprzał pewnie przez miasto narażając innych na niebezpieczeństwo
jechał szybko ponieważ... lubił zap🤬lać
bardzo dobrze że skopali gnoja, chciał zabić człowiek, należało mu się!

Ja tam bym poczekał aż się ocknie
bo co to za frajda kopać coś co przypomina worek z piachem?

bo co to za frajda kopać coś co przypomina worek z piachem?

Najpierw mu wp🤬lili, a potem wezwali karetkę do ofiary wypadku drogowego.