mam wrażenie ze juz był film z podobnego korytarza jak probował przez drzwi łape wsadzic a ten mu pałka zaj🤬 po łapach xd
Właśnie było coś z tego korytarza, co wsadził łapę przez dziurę na listy a właściciel jebnął mu kijem

Taurus napisał/a:
Właśnie było coś z tego korytarza, co wsadził łapę przez dziurę na listy a właściciel jebnął mu kijem
W Angolii i JuEsEj takich korytarzy jest miliony
Tetrix napisał/a:
Typowy berlińczyk
Szwed. Ma kolor skóry szwedzkich królów. Widziałem dokument na BBC a oni nie kłamią

Czego oczekujecie od podludzi z chowu wtórnego...
Kto miał styczność w pracy i życiu codziennym z takimi pokemonami ten wie że 10pkt iq mniej to przepaść...

Kto miał styczność w pracy i życiu codziennym z takimi pokemonami ten wie że 10pkt iq mniej to przepaść...

podpis użytkownika
Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Morty999 napisał/a:
mam wrażenie ze juz był film z podobnego korytarza jak probował przez drzwi łape wsadzic a ten mu pałka zaj🤬 po łapach xd
Miałem dokładnie to samo skojarzenie.
podpis użytkownika
Człowiek człowiekowi człowiekiem
Naprawdę tego nie rozumiem. Gość włamuje się do ciebie jak siedzisz w domu i na niego jeszcze czekasz. Masz okazję potorturować sobie sk🤬iela, wystarczy że się dobrze przygotujesz i nie pozwolisz mu sp🤬olić, ale nie...lepiej poczekać u góry schodów z komóreczką i go nakręcić. Jakby poleżał sobie w ciemności przez kilka dni, gdzieś w piwnicy bez jedzenia i picia krwawiąc sobie powoli, to by przemyślał swoje życie.
Cycu320 napisał/a:
Fejk. Białoruś powinna być na szaro.

Cycu320 napisał/a:
Źródło danych: z dupy