I jeb w ten głupi łeb

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Tak szeroko otwierane drzwi powinny mieć zabezpieczenie do ich zablokowania w pozycji otwartej. Sprawa do wygrania z wypożyczalnią dostawczaków.
35i napisał/a:
Tak szeroko otwierane drzwi powinny mieć zabezpieczenie do ich zablokowania w pozycji otwartej. Sprawa do wygrania z wypożyczalnią dostawczaków.
Maja zabezpieczenie ale samo się nie zapnie.
Tobie to i sędzia, praktycznie, na parkingu przy busie tego nie wytłumaczy

Sprinter dwójka miał blokadę tylnych drzwi w pozycji otwartej ale trzeba było przyciąć na kosztach i trójka już jej nie ma.
Miałem to samo i takim samym sprinterem, akurat wynosiłem szybę do auta ze środka, tyle że drzwi zaj🤬y mi w plecy. Innym razem drzwi się tak mocno zatrzasnęły od wiatru że aż się wgięły w dolnym rogu. Zabezpieczenie to śmieszny magnes więc ni uja to nie ma prawa działać przy mocniejszym podmuchu.
w takich blaszakach jak mocno wieje to najlepiej otwierać drzwi na 90 stopni, wtedy zazwyczaj jest najlepsza ich możliwość zabezpieczenia przed takim gw🤬townym zamknięciem się.
karma, pewnie rzucał paczkami,
film szkoleniowy dla pracowników spedycji
film szkoleniowy dla pracowników spedycji
turor napisał/a:
Maja zabezpieczenie ale samo się nie zapnie.
Tobie to i sędzia, praktycznie, na parkingu przy busie tego nie wytłumaczy
W którym miejscu? Otwierane o tyle stopni drzwi mają najczęściej bezpośrednio na drzwiach, a drugą część na burcie. Na materiale tego nie widać.
CrazyEdek napisał/a:
W tym przypadku nie właściciel a wynajemca.Właściciel busa
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.