📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:44
🔥
Kradł w autobusie
- teraz popularne
Ja tu nic nie widzę, chyba jest zbyt wcześnie bo wszystko mam rozmazane...
Noszzz, k.mać baba odchodzi a on z murzyńska jej w plecy wjeżdża, nie, @Szczerbaty, nie fajnie
Mógł to załatwić w innym stylu ale może by tak zaczac od początku? Blokowanie miejsca na parkingu i użycie gazu do gościa który chce zaparkować to jest w porządku?
Mógł nie wjeżdżać jej z kopa ale dostanie gazem po oczach przyjemne raczej nie jest. Jak jest choleryk (a wcześniej pewnie ju się mądrzyła ostro) to mogl stracić kontrolę i wkursenie wzięło górę.
Na pewno z opisu miejskiego reportera nie wynika by można bylo powiedzieć że tej babie było wolno zrobić to co zrobiła i że gościu jest winny tej sytuacji. A konsekwencje no koze i za ostre
Mógł nie wjeżdżać jej z kopa ale dostanie gazem po oczach przyjemne raczej nie jest. Jak jest choleryk (a wcześniej pewnie ju się mądrzyła ostro) to mogl stracić kontrolę i wkursenie wzięło górę.
Na pewno z opisu miejskiego reportera nie wynika by można bylo powiedzieć że tej babie było wolno zrobić to co zrobiła i że gościu jest winny tej sytuacji. A konsekwencje no koze i za ostre
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie