Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
flejtuch 2024-01-10, 15:06 8
Silny jest, tylko buntownik bo uciekł z gospodarstwa swojego białego Pana. Trzeba go koniecznie naprostować bo bawełna czeka.
Zgłoś
turor 2024-01-10, 15:09 122
"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. "

— Donald Tusk.
Zgłoś
Duczki1234 2024-01-10, 15:24 5
jedyna słuszna kara która by go coś nauczyła
Zgłoś
edek_kotek 2024-01-10, 15:33 8
A ja nie mogę się doczekać kiedy tysiące czarnych przyjedzie do nas. Zapytacie dlaczego ? Bo chcę zobaczyć jak prawicowe p🤬deusze będą bronić polskich kobiet.
Będziecie mieli okazję ponap🤬lać czarnoskórych inżynierów.
Zgłoś
chorym 2024-01-10, 15:50 76
edek_kotek napisał/a:

A ja nie mogę się doczekać kiedy tysiące czarnych przyjedzie do nas. Zapytacie dlaczego ? Bo chcę zobaczyć jak prawicowe p🤬deusze będą bronić polskich kobiet.
Będziecie mieli okazję ponap🤬lać czarnoskórych inżynierów.

Tobie jakby murzyny obskoczyli partnerkę to pewnie jedyne co byś zrobił to zlizał na koniec

Zgłoś
saves 2024-01-10, 15:57 37
Dzięki Donaldowi i wyborcom byłej opozycji, już wkrótce w Polsce.
Zgłoś
ibrahim 2024-01-10, 16:57 37
Yebać tuska, yebać czarne gówno.
Zgłoś
DmNQ 2024-01-10, 17:40 7
turor napisał/a:

To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękam

Powiedzieć można wszystko a zrobić już nie tak łatwo. Chociaż Pisiorom i Wawrzykowi się udało XD

Zgłoś
janmod 2024-01-10, 17:59 2
turor napisał/a:

"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. "
— Donald Tusk.

Dla niego multikulti oczywiscie bylo zajebiste - bo nie musial miec doczynienia z "inzynierami". To jest problem z takimi politykami - multikulti jest zajebiste, rozne jedzenia i w ogole, super. Nie chodzil po ulicach wieczorami, bo nie musial.

W malych dawkach multikulti jest zajebiste. Problem jest ze jak sie nazjezdza smieci to nagle te super jedzenie nie jest warte tego wiecej.
Zgłoś
Mad_Max 2024-01-10, 18:04 10
Zaj🤬i go, czy tylko dostał większe mieszkanie?
Zgłoś
mariano 2024-01-10, 18:14 2
sa pewni siebie i aroganccy , nie maja kompleksów co na to psycholoszki z tvn
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-01-10, 18:35 3
Czarny incel, bo facetów nie rusza. Rzadki przypadek, bo incelstwo to domena białych.
Zgłoś
BorysekKlinga 2024-01-10, 19:01 2
edek_kotek napisał/a:

bronić

Jedyne co byś zrobił to wypiął dupsko, pedale albo sp🤬olił jak Usain Bolt. Pierdół się frajerze
Zgłoś
tigerqaz 2024-01-10, 19:09 1
turor napisał/a:

— Donald Tusk.

To od nas zależy kogo wpuścimy a kogo nie chcemy, nie jakiegoś posła czy innego c🤬ja z rządu. Jak nie czujecie się na tyle silni, żeby walczyć o swój kraj i wolność, do której macie prawo, to c🤬j z takim narodem. Ja tam nie dam się bić we własnym kraju, domu czy na ulicy, bo mam w sobie na tyle godności, żeby stawić czoła jakimś c🤬jom, którzy wj🤬i się na krzywy ryj po socjal i polskie kobiety, które bądź co bądź same pchają się na ich k🤬sy.

podpis użytkownika

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie