Przez egzotycznego księciunia
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:54
Przez egzotycznego księciunia
Silny jest, tylko buntownik bo uciekł z gospodarstwa swojego białego Pana. Trzeba go koniecznie naprostować bo bawełna czeka.
"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. "
— Donald Tusk.
— Donald Tusk.
turor napisał/a:
To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękam
Powiedzieć można wszystko a zrobić już nie tak łatwo. Chociaż Pisiorom i Wawrzykowi się udało XD
turor napisał/a:
"To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. "
— Donald Tusk.
Dla niego multikulti oczywiscie bylo zajebiste - bo nie musial miec doczynienia z "inzynierami". To jest problem z takimi politykami - multikulti jest zajebiste, rozne jedzenia i w ogole, super. Nie chodzil po ulicach wieczorami, bo nie musial.
W malych dawkach multikulti jest zajebiste. Problem jest ze jak sie nazjezdza smieci to nagle te super jedzenie nie jest warte tego wiecej.
sa pewni siebie i aroganccy , nie maja kompleksów co na to psycholoszki z tvn
Czarny incel, bo facetów nie rusza. Rzadki przypadek, bo incelstwo to domena białych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie