Konto usunięte
2013-04-03, 22:45
Nie dokładaj bo nie zjemy
Mmm z sosem słodko-kwaśnym
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
i cieszy picze głupia p🤬da, zrzygała się na stół w obecności znajomych i cieszy mordę, rozumiem jak ktoś przesadzi pójść do kibla i zwymiotować. A potem na fejsie jakie to dzikie melanże małolaty wypisują i foty.
ja jebie, wódka to jest niesamowity trunek. Czlowiek nie raz, nie pięć doprowadzał się po niej do marginalnego stanu, w którym łatwiej byłoby się z ziemniakiem dogadać niż z nami. Podczas picia, nie raz "ledwo" przechodziła przez gardełko, łzy w oczach, strach przed rzygiem, przysięganie sobie po całonocnej libacji, że NIC🤬JA nigdy więcej.. Ale to chyba jest trochę jak z demokracją. Niby system nie sprawdza się często, no ale cóż, lepszego jeszcze nikt nie wymyślił. Zdrowie!
@Qui Pro Quo
Po co myć? Szkoda czasu.
czysto zżygała, pizzę zakrapianą można jeść.
Konto usunięte
2013-04-03, 23:17
świnia potrafi się lepiej zachować przy stole ;|
Konto usunięte
2013-04-03, 23:19
No i what the fuck ostatni kawałek pizzy zarzygany...
Aj p🤬licie panowie. Iluż to z was rzygało? Dziewczyna jak na początkującą, powinna dostać browara (bo z wódka sobie nie radzi), za to ze siebie nie obrzygała
Konto usunięte
2013-04-03, 23:29
komenatrz w tle "aa what the fuck" .... najelepszy
Może lubi melanż opór, a wy płaczcie o kulturze moje drogie panienki