👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Demoty napisał/a:
Dałeś żulom 50 letnią wódkę żeby ci wyżłopali? O.o Było samemu spróbować jaką kiedyś robili, bynajmniej ja bym tak zrobił
![]()
Czyli mam rozumieć, że zrobiłbyś jak kolega na filmiku... Ewentualnie chciałeś wyjść na mądrego a wyszedłeś na idiotę...

Gajos to fantastyczny aktor, a ten film jest bardzo smutny :/
@bambi - już wiem skąd jest ten tekst " moc jest z nami " w kawałku" Hans Solo - Dopóki jestem "

Demoty napisał/a:
Dałeś żulom 50 letnią wódkę żeby ci wyżłopali? O.o Było samemu spróbować jaką kiedyś robili, bynajmniej ja bym tak zrobił
![]()
Po ilości wystawionych za ten komentarz piw, widać kto na polskim uważał

Jest to wódka prawdziwa, etykieta nosiła nazwę " Wódka z Czerwoną kartką"
Widać jeszcze pozostałość etykiety
Widać jeszcze pozostałość etykiety

Kurde pierwszy filmik na którym koleś ma szacunek do żuli (wnioskuje że żule po rozbitym nosie tej Pani)

Demoty napisał/a:
![]()
mam rozumieć że byś byś jej sam nie spróbował?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie