👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ehhh kurtałka jak u lejdi, skórzane rękawiczki, żółty szaliczek a morda obita i spuchnięta w p🤬du od chalania :/

Dałeś żulom 50 letnią wódkę żeby ci wyżłopali? O.o Było samemu spróbować jaką kiedyś robili, bynajmniej ja bym tak zrobił

Akurat filmik znaleziony na YouTube, gdybym to był ja, to inaczej potoczyły by się losy wódeczki

Ciekaw jestem ile by za nią dostał
ja od reki dał bym 100zł a to lepiej niż oddać zulowi za free...

Piłem kiedys coś podobnego. Kumpel miał ze ślubu rodziców, tylko, że ruską wódkę. Otwieranie w ten sam sposób.
napisał byś lepiej co za gówno wlali do tej butelki bo ni hooya to nie wódka z 1950
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie