Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:11
Jaten 2025-09-19, 8:16
Fajnie, to samochodem kumpla, swoim nie 🤣
Zgłoś
Wombat212 2025-09-19, 8:23 39
Tępi amerykanie jak zwykle. A chwile potem o maj gad o maj gad i trupki.
Zgłoś
ddwrtt 2025-09-19, 8:36 11
Wombat212 napisał/a:

Tępi amerykanie jak zwykle. A chwile potem o maj gad o maj gad i trupki.

Dopóki mają tlen i ciśnienia się nie wyrównają to nie ma co się szarpać. Chyba nawet szybę trudno zbić pod takim ciśnieniem.
Zgłoś
Takafura 2025-09-19, 8:45 5
ddwrtt napisał/a:

Dopóki mają tlen i ciśnienia się nie wyrównają to nie ma co się szarpać. Chyba nawet szybę trudno zbić pod takim ciśnieniem.

Nawet na sucho trudno zbić szybę siedząc w aucie. Wiadomo - całe drzwi są mocno dociskane przez ciśnienie wody. Wg eksperta: siedzieć prawie do końca i energicznie otworzyć okna, tylko tak można się wydostać.
Zgłoś
Wombat212 2025-09-19, 9:05 35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takafura 2025-09-19, 9:14 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wombat212 2025-09-19, 9:18 3
Takafura napisał/a:

Masz 100 % racji tym razem. Mój błąd. Na usprawiedliwienie dodam że jeżdżę nadal klasykiem 4x4 z '99 i mam korbki ...
Ps. A z tym wybijaniem szyby od środka to bym zrobił zawody z kumplami na szrocie. Ciekawe ilu by wyszło mając tylko to co w aucie i mało czasu ?

kocham cie
Zgłoś
JoSeed 2025-09-19, 9:23 3
To Ganges?
Zgłoś
Takafura 2025-09-19, 9:34 1
Wombat212 napisał/a:

kocham cie

Może tym sprostowaniem uratujesz komuś życie ?
Ps. Jako teoretyk dodam tylko że w mętnej wodzie szybko robi się ciemno z każdym metrem głębokości i fajnie jakby auto tonęło poziomo, kołami do dna...
Zgłoś
smc 2025-09-19, 9:35 12
Takafura napisał/a:

Masz 100 % racji tym razem. Mój błąd. Na usprawiedliwienie dodam że jeżdżę nadal klasykiem 4x4 z '99 i mam korbki ...
Ps. A z tym wybijaniem szyby od środka to bym zrobił zawody z kumplami na szrocie. Ciekawe ilu by wyszło mając tylko to co w aucie i mało czasu ?

Nie jeździsz klasykiem, tylko gruzem.

Z ’99 to można dupeczkę mieć, a nie samochód.
Zgłoś
Takafura 2025-09-19, 9:43 16
smc napisał/a:

Nie jeździsz klasykiem, tylko gruzem.
Z ’99 to można dupeczkę mieć, a nie samochód.

Wiem że to wizualnie gruz ale sorry, nie znasz się na prawdziwych terenówkach. Na rajdach w klasie przeprawowej nie ma ładnych i młodych autek. SUV-y grzybiarzy to ja wyciągam z piachu czy błota ( jestem leśnikiem).
Zgłoś
smc 2025-09-19, 10:45
Takafura napisał/a:

Wiem że to wizualnie gruz ale sorry, nie znasz się na prawdziwych terenówkach. Na rajdach w klasie przeprawowej nie ma ładnych i młodych autek. SUV-y grzybiarzy to ja wyciągam z piachu czy błota ( jestem leśnikiem).

Z całym szacunkiem, pewnie nie jeździłeś nowym LC. Gdyby Nadleśnictwo bardziej szanowało pracowników zamiast znajomych królika, wyciągałbyś grzybiarzy za pomocą tego, który po odliczeniu podatku VAT kosztuje grosze:
otomoto.pl/osobowe/oferta/toyota-land-cruiser-ID6Hfuvx.html
Zgłoś
Mar1an 2025-09-19, 10:59
Zgłoś
ColtWalker 2025-09-19, 11:08 2
Przynajmniej na carvertical będzie jako bezwypadkowe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem