Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wodowanie
Flodzia • 2023-05-09, 13:45

Specjalne wyróżnienie dla wycieraczek, które do końca robiły co mogły
Zgłoś
SlimShady 2023-05-09, 14:01 5
Widać, że nie opanowała jeszcze jak działa brum brum, na przyszłość niech się nie dotyka tego czego nie rozumie

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
turor 2023-05-09, 14:02
Czego tu nie rozumiecie?
Przez zamknięte drzwi ciężko auto napełnić wodą.
Zgłoś
flejtuch 2023-05-09, 14:05 77
Tylko baba mogła coś takiego odj🤬.... No i murzyn..
Zgłoś
kooloo 2023-05-09, 14:07 7
Cos mi mowi ze to mialo byc zdjecie na insta z kulersko zaparkowanym wozem
Zgłoś
b4mb0 2023-05-09, 14:10 14
Flodzia napisał/a:

Specjalne wyróżnienie dla wycieraczek, które do końca robiły co mogły

jak k🤬a zespół na titanic'u
Zgłoś
Petebb 2023-05-09, 15:14
I bardzo dobrze , zero z ubezpiecznia - za glupote trzeba placic
Zgłoś
CzerstWybut 2023-05-09, 15:24 2
Wydaje mi sie że miała przyczepke na skuter wodny i mieli zapakować skuter, wjechała trochę za głęboko, pod wodą jest ślisko i pomimo zaciągniętego ręcznego samochód sie stoczył/ześliznął do wody.
Zgłoś
SkoPio1 2023-05-09, 15:44 9
CzerstWybut napisał/a:

Wydaje mi

Masz rację, wydaje ci się.

To, co zrobiła ta tępa p🤬da, to nieużycie hamulca pomocniczego/ręcznego/jeden_c🤬j_jak_go_nazwać, lub nieustawienie dźwigni automatycznej skrzyni biegów w pozycję P.
Zgłoś
tomnbb 2023-05-09, 16:27 2
CzerstWybut napisał/a:

Wydaje mi sie że miała przyczepke na skuter wodny i mieli zapakować skuter, wjechała trochę za głęboko, pod wodą jest ślisko i pomimo zaciągniętego ręcznego samochód sie stoczył/ześliznął do wody.

Auto się toczyło a nie ślizgało - puściła hamulec i wtedy auto zjechało. Tego typu brzeg może być grząski a nie śliski. Ew mogłaby się zakopać podczas wyjeżdżania . B
Zgłoś
bogujawleński 2023-05-09, 16:38 6
Można było podpłynąć skuterem i popchnąć albo chociaż podtrzymać żeby dalej się nie stoczyło, fekalny nie ogarnia

podpis użytkownika

GROZISZ MI ?
Zgłoś
Budrys2000 2023-05-09, 16:46 4
morze, samochód i kobieta, śmierdzi odj🤬iem maniany
Zgłoś
mkmkmk2 2023-05-09, 17:17 2
nie pozostaje jej nic po za tym żeby spiąc grzecznie włosy i zabrać się do roboty.

podpis użytkownika

dfgdth
Zgłoś
CzerstWybut 2023-05-09, 18:11 1
SkoPio1 napisał/a:

Masz rację, wydaje ci się.
To, co zrobiła ta tępa p🤬da, to nieużycie hamulca pomocniczego/ręcznego/jeden_c🤬j_jak_go_nazwać, lub nieustawienie dźwigni automatycznej skrzyni biegów w pozycję P.

Kiedyś sam widziałem na własne oczy podobną sytuacje jak gosc chciał wyciągnąć łodke z wody gdzie podjazd poniżej tafli wody był sliski z glonów i tam gość zostawil auto na ręcznym i poszedł przygotować łodke na załadunek. Tylne koła zablokowane na ręcznym a przód na luzie i po chwili auto zjeżdżało do wody ale gość w pore sie zorientował i poleciał do lekko zalanej już kabiny i udało mu się wyjechać. Ale tu tak jak mowisz też w automacie mogla zistawic na wstecznym tępa dzida.

Teraz widze że wjazd jest piaszczysty nie z betonu więc odj🤬a maniane
Zgłoś
CzarnyAdolf 2023-05-09, 18:46 2
Z pewnego źródła wiem, że wycieraczki nadal chodzą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie