Kolejny odcinek serii "To mnie wkurza !"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marysia już stoi... A gdzie Jarek????
konto usunięte
2013-05-19, 1:07
"nie jestem debilem" - taa, tylko oświeceni geniusze rozmawiają z automatami.
konto usunięte
2013-05-19, 1:38
konto usunięte
2013-05-19, 2:02
Czy w prawym dolnym rogu było logo TVN? Wojtusiowi pieniądze nie śmierdzą, nawet na koncie, do którego nie może się dostać.
konto usunięte
2013-05-19, 5:16
Głupie dzieciaki z was chłopa ma 100 % racji mnie krew zalewa gdy mam coś do załatwienia (gaz,prąd,woda,bank,ubezpieczenie itp) a najgorsze jest to ze po chwili wkru*wiania się to nie ma nawet kogo nazwać chu*em bo wszędzie automatyczne sekretarki !
konto usunięte
2013-05-19, 7:10
Tylko w jednym ma racje - wnerwiające wszędobylskie reklamy. Po za tym pierdzieli jak potłuczony.
Są pewne procedury i jeżeli nie odpowiada Panu Panie Cejrowski to należy wcześniej się z nimi zapoznać, a nie później narzekać. Nie chcesz mieć procedur to trzymaj sobie kasę w skarpecie, tylko nie zdziw się potem jak ktoś inny bez zabezpieczeń ci się do tej skarpety dobierze.
Pomimo że zabezpieczenia może są czasem uciążliwe, to nie na tyle aby tak wyolbrzymiać. Mbank i tak tutaj jest dosyć liberalny.
idioci, wszędzie idioci.
Cejrowski powiedział wyraźnie - wkurza go to, że ludzie dzwoniący tam mają zazwyczaj nietypowe przypadki, a system jest przygotowany na obsługiwanie typowych przypadków.
Zaprezentował on nietypowy przypadek osoby dzwoniącej i pokazał, że nie mają mu jak pomóc!
konto usunięte
2013-05-19, 8:36
konto usunięte
2013-05-19, 9:08
No Pan Wojtek mentalnością jeszcze w lasie amazońskim, tak jak ktoś wyżej napisał, w banku obowiązują pewne procedury bezpieczeństwa. Wszystko jest tak zaprojektowane, żeby przypadkowy luj który znalazł twój portfel nie mógł namieszać.