Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Za wyjątkiem końcówki spoko, Cejrowskiego ciekawie się słucha, szkoda tylko, że jak zaczyna wchodzić na tematy religijne to czar pryska...
Trochę tak, ale z drugiej strony to właśnie w tym tradycjonalizmie polskim, znajduje narrację to opowiadania o ludach dzikich.
Człowiekowi wychowanemu w multi-kulti trudno byłoby pokonać swoje stereotypowe myślenie.
Generalnie dopóki nie wchodzi na tematy typu aborcja, narkotyki i rola kościoła w życiu każdego Polaka etc. to daje się to wytrzymać.
edit:
Poza tym jest postacią bardzo barwną i choćby z tego tytułu jest ciekawy - nawet jeżeli się z nim ktoś nie zgadza.

Rzycie od rzyć w gwarze śląskiej dupa.

bardzo ciekawy jeżeli obejrzy się cały
19:52 - za długi!

- Pedalstwo nie jest złe/dobre, gej parady są po prostu nieestetyczne i godzą w zakorzenioną kulturę, osoby starsze nie nadążają za zmianami gdyż ich kultura i pojmowanie świata są głęboko zakorzenione, stąd nietolerancja dla tego typu zachowań i SŁUSZNIE bo ich jest więcej, więc mają do tego prawo
- Figura Chrystusa ze Świebodzina, pogląd całkowicie trzecioosobowy, nie skupia się na jego użyteczności, efektywności itd. , stwierdza tylko, że figura sama w sobie jest ładnym monumentem i tyle, zero pieprzenia, bo jego nie obchodzi ile to kosztowało i kto to zrobił - nie dotyczy go to
Według mnie, Cejrowski jest bardzo racjonalną osobą, która wszystko traktuje "normalnie", bez hypu za lub przeciw, bez skrajności, potrafi bronic swoich poglądów, jest osobą o nieprzeciętnej wiedzy i inteligencji. Jednak każda taka osoba "wkurza lewactwo" w momencie, kiedy mówi racjonalnie o sprawach typowego lewackiego ubóstwienia, po czym dopisują mu oni jak Korwinowi słowa, których nie wypowiedział.
Za wyjątkiem końcówki spoko, Cejrowskiego ciekawie się słucha, szkoda tylko, że jak zaczyna wchodzić na tematy religijne to czar pryska...
Jeżeli chodzi o jego poglądy religijne, to facet jest konserwatywny i tyle. Oczywiście całą masa osób spod znaku MULTI-KULTI to nie odpowiada.
Znowu ten idiota, jak go widzę to aż mnie mierzi.
Lustro?
Generalnie dopóki nie wchodzi na tematy typu aborcja, narkotyki i rola kościoła w życiu każdego Polaka etc. to daje się to wytrzymać.
edit:
Poza tym jest postacią bardzo barwną i choćby z tego tytułu jest ciekawy - nawet jeżeli się z nim ktoś nie zgadza.
Po prostu wyraża swoje poglądy, które wywodzą się z katolicyzmu. Inna sprawa że wszyscy znają jego poglądy, a mimo to i tak zadają mu pytania, tylko po to aby była kontrowersja i można było zrobić z niego "katola".
Och Wojtek nadal wspiera pedofili w sutannach ?? Niech idzie obserwować rzycie dzikich na Skwer Ks. Kard. S. Wyszyńskiego 6.
Rzycie od rzyć w gwarze śląskiej dupa.
No tak, bo jak górnik okaże się pedofilem, to wszyscy którzy palą węglem z automatu wspierają pedofilię

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie